Online marketing

mountians

Online marketing

Online marketing, simpelweg een verzamelterm voor producten en diensten via het internet. Daar kunnen allerlei marketingvormen onder worden geschaard zoals zoekmachinemarketing (SEM), social media, e-mail marketing, affiliate marketing en inbound marketing. Kortom, er zijn tal van tools op het gebied van online marketing waarmee je meer online rendement kunt genereren. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met één van de online marketing specialisten van Bureau Vet. Wij helpen je graag!

Neem contact op
“Wist je dat 60% van de consumenten zich (online) oriënteert alvorens ze met jouw bedrijf in contact komen?”

Zoekmachine optimalisatie

Wist je dat 60% van de consumenten zich (online) oriënteert alvorens ze met jouw bedrijf in contact komen? Wanneer (potentiële) klanten via de zoekmachine naar jouw product of dienst op zoek gaan is het dus zaak dat jouw website zo goed mogelijk in beeld komt. Bij Bureau Vet helpen we je met SEO door o.a. een SEO scan, een trefwoordenonderzoek, landingspagina’s en/of structurele zoekmachine optimalisatie. Door rekening te houden met interne en externe SEO factoren zorg je ervoor dat je website hoger gaat ranken in de zoekmachine wat direct resultaat oplevert!

Meer over SEO

Online adverteren

Op een effectieve en kostenefficiënte manier je doelgroep bereiken om je bedrijf (online) te laten groeien? Dat kan door middel van zoekmachine adverteren (SEA) of sociale media adverteren. Op die manier kun je content verspreiden onder een groot publiek, je naamsbekendheid vergroten of juist meer bezoekers naar je site halen. Je bepaalt bovendien zelf hoeveel je per campagne of periodiek aan budget uit wilt geven. Dus of je nu een klein budget hebt en gericht wilt adverteren of juist een uitgebreide campagne wilt inzetten, met online advertising is het allemaal mogelijk.

Meer over SEA

Inbound & content marketing

Webteksten, blogposts, infographics, whitepapers; er zijn ontzettend veel verschillende vormen van content. De kunst is om de juiste content op het juiste moment met de juiste mensen te delen, bijvoorbeeld via je website, e-mail marketing of social media marketing. Wanneer je dat doet werkt je content als een magneet die bezoekers aantrekt en hen overtuigt om bij jou te kopen of met jou contact op te nemen. Je zet die onbekende bezoeker dus met behulp van inbound & content marketing om in een lead. Simpelweg deel je kennis en kunde en daarmee verdien je aandacht.

Meer over inbound

Conversie optimalisatie (CRO)

Door het inzetten van effectieve marketingtools kun je meer bezoekers naar je site halen. Je kunt er echter ook voor zorgen dat de bezoekers die je al op je website hebt meer rendement opleveren door conversie optimalisatie (CRO). Denk aan het veranderen van een kleur van een button tot aan het A/B testen van een hele pagina. De kleinste details kunnen een groot verschil maken; een verhoging van enkele procenten in conversie kan al snel duizenden euro’s winst opleveren. Zo haal je met subtiele aanpassingen meer rendement uit je huidige website.

Meer over CRO
“De kleinste details kunnen een groot verschil maken”

Interesse?

De weg naar online succes kun je alleen inslaan met behulp van een goed doordachte online strategie en daaraan gekoppeld de juiste marketingtools. Op zoek naar performance marketing met resultaat? Neem dan gerust eens contact op met Bureau Vet. Onze professionals helpen je graag!