Wij zijn HubSpot Elite partner

Copywriting voor web- en marketing campagnes

Wij bij Bureau Vet kunnen jouw bedrijf volledig ontzorgen op het gebied van copywriting en hebben de kunst in huis om overtuigende (web)teksten en marketing content te schrijven. Denk hierbij aan blogs, webteksten, whitepapers, landingspagina's, social media etc.

Heb jij geen tijd of kennis in huis om de beste (web)teksten te schrijven? Wij helpen je graag. Neem direct contact met ons op of download alvast de whitepaper: Hoe creëer je content die wel leads genereert? 

Download whitepaper

Group 2

“Als de content zijn werk doet dan komen de bezoekers vanzelf naar je toe.”

Webteksten schrijven

Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van webteksten voor een B2B website. Denk hierbij aan blogartikelen (eventueel op basis van een interview), landingspagina's, webpagina's etc. Wat je wens ook is, Bureau Vet helpt je graag om de juiste content te creëren! Dit doen wij eenmalig of vanuit de Inbound Marketing aanpak waarbij we maandelijks content creëren vanuit jouw wensen. 

Plan een call

Slim vectorobject

Inbound copywriting

Wij werken vanuit de Inbound Marketing methode. Waarbij we voor verschillende klanten maandelijks relevante content creëren. Dit kunnen bijvoorbeeld de ene maand 6 blogs zijn en de volgende maand een whitepaper. 

Aan de hand van een contentmappingsessie bepalen we op basis van jouw behoeften welke content relevant is voor jouw business. Hierna ontzorgen wij je geheel op het gebied van copywriting. Aan de hand van zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we dat de geproduceerde content zo goed mogelijk scoort in de zoekmachines van Google en Bing. 

Vraag een call aan

Slim vectorobject-14
Erik Verpoort

Wil jij de copywriting van jouw bedrijf uitbesteden? 

Plan dan direct én vrijblijvend een afspraak met mij in om te bepalen welke content relevant is voor jouw business! 

 

Erik Verpoort - Commercieel Directeur / Eigenaar

Plan een call