Wij zijn HubSpot Elite partner

WordPress hosting met optimale prestaties

Hosting is een belangrijk onderdeel van je website. Goede hosting zorgt er namelijk voor dat je website snel is, goed beveiligd is en dat er regelmatig een back-up gemaakt wordt. Op die manier heb je de garantie dat jouw B2B site optimaal presteert in alle omstandigheden. 

Wordpress-hosting-1

De hosting van je website heeft veel invloed op je resultaten in de zoekmachines.

WordPress hosting van de bovenste plank

Bij Bureau Vet kennen we als geen ander het belang van goede hosting voor je website. Daarom werken wij samen met een deskundige hostingpartner. Op die manier kunnen wij garanderen dat jouw website gehost wordt met hosting van de bovenste plank. Vrijwel al onze website hosten we bij onze hostingpartner Savvii. Simpelweg omdat zij een optimale omgeving kunnen bieden voor WordPress websites. Je website is supersnel, goed beveiligd en er wordt dagelijks een back-up gemaakt. Bovendien is je site altijd up-to-date en voorzien van de nieuwste hosting technieken.

savvii_logo_RGB

Verschillende hosting pakketten

Bureau Vet kan je uitstekend adviseren over het juiste hosting pakket voor jouw website. Heb je dedicated of juist shared hosting nodig? Onze professionals beantwoorden die vragen graag voor je. Wat voor hosting oplossing we ook aanbieden; je ervaart altijd uitstekende prestaties op gebied van snelheid, veiligheid en back-up instellingen.

Hostingpakket

Hosting als onderdeel van een succesvolle website

Een optimale hostingomgeving is belangrijk, maar niet allesbepalend voor een succesvolle website. Hoogwaardige techniek, het aanspreken van de juiste doelgroepen en SEO-vriendelijke content zijn ook onderdeel van het succes. Daarom biedt Bureau Vet een totaal aanpak waarin alle key-aspecten voor succes worden geborgd.

Ontdek onze aanpak voor een succesvolle B2B website.

Slim vectorobject-9
Indra Pinsel

Is hosting abracadabra voor jou?

Voor ons niet. Stel je vraag aan onze experts en ze voorzien je van een advies op maat.

Stel je vraag aan onze expert

Indra Pinsel - Front-end Developer

Informatie aanvragen