Wij zijn HubSpot Elite partner

Een wireframe als basis voor een succesvolle website

In de wireframe wordt de opbouw van de pagina's bedacht zodat de doelgroep zich aangesproken voelt. Jouw verhaal dient sterk naar voren te komen, en jouw potentiële klanten dienen zich te herkennen in dit verhaal. Bureau Vet ontwikkeld wireframes als basis voor een succesvolle B2B website.

Plan een call

 

Wireframe

"Een wireframe vertelt de opbouw van het verhaal waarmee je jouw klanten aanspreekt en overtuigt."

Wireframes laten de opbouw van jouw verhaal zien

Een wireframe van een website is een schematische weergave van jouw website. Het is als het ware de bouwtekening waarmee de designers, bouwers en copywriters aan de slag kunnen. Een wireframe van een pagina heeft als doel om de informatiestructuur met bijbehorende content en navigatiefuncties, en de mate waarin deze elementen samenwerken, te tonen.

Kortom: het toont de opbouw van de pagina’s, en het verhaal, binnen een site zonder stijl, kleur of grafische elementen daarin verwerkt. De focus van een wireframe zit hem in de inhoud en functionaliteit, niet in de look en feel.

Laag 2

Wireframes zijn onderdeel van onze website aanpak

Ons doel bij de opzet van een wireframe is het klantdoel vertalen naar een webpagina die bijdraagt aan een betere business. In onze website aanpak hanteren we een strategische aanpak om jouw website strategischer in te zetten, en daardoor beter bij te laten dragen aan jouw business.

Ontdek onze website aanpak.

 

Laag 3
Michiel Thomassen

Haal meer uit jouw website

Bureau Vet maakt jouw website succesvoller, door de inzet van strategische workshops, een gedegen aanpak en structurele optimalisatie.

Vraag meer informatie aan

Michiel Thomassen - UX Designer

Informatie aanvragen