Whitepaper downloads

mountians

Whitepaper downloads

Bij Bureau Vet zijn we #hongerig en altijd op zoek naar de nieuwste kennis en laatste trends. Deze nieuwe ontwikkelingen delen we graag met onze klanten. Op deze pagina vind je daarom een overzicht van onze whitepapers. Daarin is alle informatie rondom een bepaald onderwerp overzichtelijk gebundeld. De whitepapers zijn te downloaden via de bijbehorende link.

#Hongerig naar kennis en de laatste trends

Whitepaper: Inbound marketing

Wil jij je marketing huren of kopen? Ga aan de slag met een duurzame marketingstrategie voor je bedrijf, kies voor inbound marketing! Met behulp van een inbound marketing strategie ben je verzekerd van een solide stroom aan kwalitatieve leads. Dat wil jij toch ook?!

Download whitepaper

Whitepaper: Hoe creëer je content die wel leads genereert

Content marketing is niet zomaar iets wat je er even bij doet. Het is van belang dat je goed nadenkt over je content marketing strategie. Voor wie produceer je de content eigenlijk? En wat wil je ermee bereiken? Daarnaast spelen er nog andere factoren een rol. Want hoe publiceer je nu content die het ook goed doet in de zoekmachines? En via welke social media kanalen verspreid je jouw content? Allemaal vragen waar je een antwoord op dient te zoeken alvorens je effectief aan de slag kunt gaan met het creëren van content die leads genereert voor jouw business.

Download whitepaper

Whitepaper: 50 tips voor een succesvolle website

Een succesvolle website, dat wil jij toch ook? In deze whitepaper geeft Bureau Vet je 50 tips die je op weg helpen om een succesvolle website te creëren. Daarbij wordt rekening gehouden met tips vanuit design, gebruiksvriendelijkheid, content, marketing en techniek.

Download whitepaper

Whitepaper: De customer journey: 10 succesvoorbeelden

De ultieme klantbeleving creëren, dat kan alleen als je jouw (potentiële) klant door en door kent en de customer journey die een klant binnen jouw bedrijf doormaakt zo optimaal mogelijk inricht. In deze whitepaper leggen we je daarom uit wat de customer journey is, hoe je deze voor jouw bedrijf in kaart kunt brengen en met wat voor content je jouw (potentiële) klanten op ieder moment in de klantreis blij maakt!

Download whitepaper

Whitepaper: Online adverteren

Google Adwords, Bing Advertising, Youtube, Facebook, Linkedin, Marktplaats en Beslist.nl; het is een greep uit de online platformen die op het internet beschikbaar zijn en waarop je als bedrijf je producten of diensten tegen betaling kunt promoten. In deze whitepaper leggen we je uit wat online adverteren precies is, wat de voordelen zijn voor jou als adverteerder en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Binnenkort beschikbaar