Yannick Vendelmans

Als Front-End developer bouwt Yannick gebruikersvriendelijke B2B websites in het Wordpress en HubSpot CMS. De eindklant staat hierin altijd centraal en daarbij zijn snelheid, usability, mobiel vriendelijk een primair uitgangspunt in de creatie. De website moet een solide basis vormen om met de daarop volgende marketing activiteiten tot een hoger succes te komen.

''Everything is designed. Few things are designed well''

Yannick aan het woord

Naast mijn studie die ik volg aan de HAN in Arnhem tot Interaction Designer werk ik bij Bureau Vet als Front-end developer. Mijn opleiding sluit perfect aan bij de creativiteit die ik kwijt kan in het werk bij Bureau Vet.

Voordat ik aan mijn huidige opleiding begon heb ik de opleiding tot applicatie ontwikkelaar afgerond. Mijn interesse lag vanaf toen al bij het ontwikkelen en ontwerpen van gebruiksvriendelijke websites en applicaties.

Online-marketing

Interaction design

Als interaction designer probeer ik de meest gebruiksvriendelijke vorm van een product of een dienst neer te zetten. Hierbij staat human-centred-design voorop, wat inhoudt dat er als eerst naar de gebruiker wordt gekeken voordat er iets gebouwd wordt. Deze kennis kan ik bij Bureau Vet direct toepassen bij verschillende B2B klanten.

envelop

Bewijs van kennis

 

protopie     html5-logo       css3-logo     xd

Yannick Vendelmans

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Yannick

T 0485 520 172 

E yannick@bureauvet.nl

Yannick Vendelmans - Front-end & interaction developer