Wietske Hendriks - Huigevoort

Wietske is de verbinder, het aanspreekpunt bij projecten en overige zaken, zorgt voor structuur, een goede (interne en externe) aansturing en haalbare planning voor website trajecten en interne operationele zaken. Ze helpt om samen met de klant naar de beste oplossing te kijken die jou als klant verder brengt. 

 

“Morgen bestaat niet, als je morgen wakker wordt is het weer vandaag”

Over Wietske

Als mensen-mens met een passie voor nieuwe uitdagingen is het mijn rol binnen Bureau Vet onze klanten daar waar nodig te assisteren en bij te staan, alsook richting de specialisten die Bureau Vet rijk is zaken uit handen te nemen. Weinig gaat mij te ver en ik haal mijn voldoening uit blije en tevreden collega’s en klanten. Dat alles natuurlijk met een grapje en een grolletje.

luidsrpeker

Beleving, hard werken en ballen vangen

Events hebben altijd mijn nieuwsgierigheid getrokken. Na mijn opleiding Vrijetijdsmanagent waarbinnen ik me gespecialiseerd heb in Eventmanagement & Ondernemerschap ben ik na 2 “probeer” jaren, gestart bij Landgoed Golfbaan Bleijenbeek. Daar is mijn interesse in Marketing en Communicatie ontstaan. Van Golfbaan naar locatie waar van alles mag en kan, van Sales & Events, naar Marketing & Communicatie.

Binnen Bureau Vet richt ik mij op de contacten met klanten en de specialisten. Contact met relaties en klanten staat voorop om de dienstverlening en de succesbeleving voor beide partijen optimaal te maken. Verder werk ik met veel plezier aan de groei van Bureau Vet, op alle mogelijke manieren.

raket-2

Certificeringen 

wietske-1