Wietske Hendriks - Huigevoort

Wietske is de verbinder, het aanspreekpunt bij projecten en overige zaken, zorgt voor structuur, een goede (interne en externe) aansturing en haalbare planning voor website trajecten en interne operationele zaken. Ze helpt om samen met de klant naar de beste oplossing te kijken die jou als klant verder brengt. 

 

“Morgen bestaat niet, als je morgen wakker wordt is het weer vandaag”

Over Wietske

Als mensen-mens met een passie voor nieuwe uitdagingen is het mijn rol binnen Bureau Vet onze klanten daar waar nodig te assisteren en bij te staan, alsook richting de specialisten die Bureau Vet rijk is zaken uit handen te nemen. Weinig gaat mij te ver en ik haal mijn voldoening uit blije en tevreden collega’s en klanten. Dat alles natuurlijk met een grapje en een grolletje.

luidsrpeker

Beleving, hard werken en ballen vangen

Events hebben altijd mijn nieuwsgierigheid getrokken. Na mijn opleiding Vrijetijdsmanagent waarbinnen ik me gespecialiseerd heb in Eventmanagement & Ondernemerschap ben ik na 2 “probeer” jaren, gestart bij Landgoed Golfbaan Bleijenbeek. Daar is mijn interesse in Marketing en Communicatie ontstaan. Van Golfbaan naar locatie waar van alles mag en kan, van Sales & Events, naar Marketing & Communicatie.

Binnen Bureau Vet richt ik mij op de contacten met klanten en de specialisten. Contact met relaties en klanten staat voorop om de dienstverlening en de succesbeleving voor beide partijen optimaal te maken. Verder werk ik met veel plezier aan de groei van Bureau Vet, op alle mogelijke manieren.

raket-2

Wie is Wietske

Buiten mijn werk bij Bureau Vet kun je mij vinden in de kroeg, in het dorp en op andere gezellige plekken in de buurt van en in Venray. Hier woon ik samen met vriend Michiel, zoon Okke en dochter Dieuwke.

In mijn vrije tijd ben ik actief binnen de "Vastelaovend" van Venray. Voor de Pielhaas verricht ik diverse vrijwilligerstaken met veel enthousiasme en plezier. 

Tevens ga ik graag een wijntje drinken of lekker eten met lieve vriendinnen en  vrienden. Gezien dit alles zou ik wel meer aan sportiviteit moeten doen....

social

Certificeringen 

wietske-1

Wietske Hendriks

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Wietske

Wietske Hendriks - Office manager