Vera Klabbers

In februari 2020 ben ik gestart met mijn stage bij Bureau Vet. Tijdens mijn stage ga ik me bezig houden met het uitvoeren van een onderzoek voor Bureau Vet. Daarnaast denk ik dat ik veel kan leren op het gebied van inbound marketing en sales van mijn collega's bij Bureau Vet. Ik hoop op een leuke en leerzame tijd bij Bureau Vet en een succesvolle afronding van mijn studie Sportmarketing op de Johan Cruijff Academie.

“De ideale cocktail voor mij:  een gezonde dosis aan doorzettingsvermogen, ambities en gezelligheid"

Over Vera

Ik ben 21 jaar en kom uit een dorpje in Noord-Limburg. Typisch mij: Sportief, enthousiast een doorzetter die gestructureerd werkt en graag een babbeltje met iedereen maakt ;).  Ik ben opgegroeid in een hechte sportieve familie. Naast student ben ik professioneel kitesurfer. Al kitesurfend heb ik onder andere plekken zoals Afrika, Brazilië en bijna heel Zuid-Europa bezocht. De combinatie van een professionele carrière en een carrière als sporter hebben mij gemaakt tot wie ik ben. In de toekomst hoop ik nog veel  te leren op het gebied van marketing en sales. Daarnaast staat het verder ontdekken van de wereld en het bezoeken van landen in  Azië, Zuid-Afrika en Latijns Amerika ook op de bucket list. En tja welke sportieve activiteiten ik naast kitesurfen, rennen, mountainbiken en hiken verder ga ontwikkelen wie zal het zeggen? 

pencil
Wietske Hendriks

Wil je ook stage lopen bij Bureau Vet?

Wij zoeken continue nieuwe talenten om ons team te versterken en jou wat bij te leren over website ontwikkeling en Inbound Marketing.

Informeer naar onze stageplekken bij Wietske

Wietske Hendriks - Projectmanager & Communicatie