Twan Derks

Als PHP-developer houdt Twan zich vooral bezig met de backend van WordPress en HubSpot websites. Hij realiseert websites volgens het design. Naast het realiseren van websites zorgt Twan er ook voor dat websites up-to-date blijven en kun je bij hem terecht voor technische vragen over je website.

“The only way to learn a new programming language is by writing programs in it”

Achtergrond

Sinds 2020 ben ik werkzaam als PHP-developer bij Bureau Vet. In Venray ben ik begonnen met studeren aan de opleiding Applicatie Ontwikkelaar waar ik me heb gericht op het maken van websites en applicaties. Tijdens deze studie ben ik erachter gekomen dat web development echt iets voor mij is. Ik vind het leuk om van een ontwerp een echte website te maken, die iedereen kan zien.

 

Books

Over Twan

In mijn vrije tijd gaat mijn passie voor web development door en vind ik het leuk om op de hoogte te blijven van de laatste technieken in mijn vakgebied. Daarnaast vind ik het ook leuk om met vrienden op het terras te zitten, maar af en toe een avondje rustig op de bank vind ik ook niet erg.

logos website3D_Tekengebied 1 kopie 32
Twan Derks

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Twan

Twan Derks - PHP-Developer