Wij zijn HubSpot Elite partner

Tom Walstra

Als Technical Consultant helpt Tom B2B klanten om meer online resultaat te behalen. Zijn dagelijkse werkzaamheden zijn het inrichten van Hubspot portals, het integreren van Hubspot met externe applicaties en het bedenken en uitvoeren van automatisering voor diverse processen, met als doel Inbound Marketing campagnes een zo goed mogelijk resultaat op te laten leveren. Hij is creatief en denkt in oplossingen.

 

‘’To finish first, you first have to finish" 
Stirling Moss

Hoe ben ik bij Vet Digital terecht gekomen?

In 2021 behaalde ik mijn bachelor voor de opleiding Commerciële Economie. Met name het online marketing gedeelte van deze studie trok mijn aandacht. Hierdoor kwam ik na het behalen van mijn studie al snel terecht bij Heuvel Marketing, wat nu is gefuseerd tot Vet Digital. Ik heb altijd veel interesse gehad in IT en development. Vandaar dat ik mijn online marketing kennis vanuit school graag wilde gaan combineren met mijn interesse voor IT en development.

calender

Werken bij Vet Digital

Werken bij Vet Digital geeft mij de mogelijkheid te ontwikkelen op het gebied van development en overige technische werkzaamheden, zoals integraties en migraties.

Pijltjes

Vrijetijdsbesteding van Tom

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan het bestuderen van het laatste crypto nieuws of aan het racen op mijn thuis-simulator. Af en toe een feestje en lekker uiteten vind ik ook leuk om te doen.

tandwiel
Tom Walstra

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

 

Tom Walstra - Technical Consultant