Wij zijn HubSpot Elite partner

Thieu Bongers

Als Inbound Marketeer helpt Thieu zijn B2B klanten om meer rendement uit online marketing te halen. Dit wordt gerealiseerd door het meten en optimaliseren van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. 

 

“Obstacles don’t have to stop you. If you run into a wall, don’t turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it.” 
Michael Jordan

Achtergrond

Tijdens mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen ben ik mij gaan verdiepen in online marketing en is mijn passie voor online marketing ontstaan. Bij mijn vorige werkgever heb ik kennis mogen maken met diverse aspecten van online marketing. Daarnaast heb ik met aardig wat zelfstudie de nodige kennis vergaard om mijn carrière als inbound marketeer bij Bureau Vet een vliegende start te geven!

calender

Werken bij Bureau Vet

Bij Bureau Vet hoop ik me verder te ontwikkelen op het gebied van online marketing. Daarnaast ga ik ontdekken welke aspecten van online marketing mij het beste liggen en waar écht mijn kracht ligt. Het werken voor verschillende klanten van Bureau Vet helpt me bij deze zoektocht. Ik heb heel erg veel zin om aan de slag te gaan en voor de klanten van Bureau Vet online hét verschil te gaan maken!

Pijltjes

Vrijetijdsbesteding van Thieu

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sport. Ik (zaal)voetbal graag en sla regelmatig een balletje op de tennisbaan. Daarnaast houd ik ervan om een pilsje te drinken in de kroeg met vrienden. Een heerlijke wintersport vakantie mag zeker niet ontbreken op dit lijstje. Jezelf de hele dag uitleven op de latten om de dag vervolgens af te sluiten met een goede après-ski is het beste wat er is!

arm
Thieu Bongers

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

 

Thieu Bongers - Inbound Marketeer