Sophie Bus

Als inbound marketeer helpt Sophie haar klanten om de juiste content, op het juiste moment, bij de juiste personen te krijgen. Succesvolle inbound marketing campagnes inrichten en tevreden klanten is wat haar iedere dag weer vrolijk maakt.

“Als je iets doet, doe het dan goed!”

Over Sophie

 Als inbound marketeer binnen Vet ben ik de generalist: van consultant tot projectmanager tot online marketeer. Iedere klant is anders en daarom heb ik afwisseling in overvloed. Bij de ene klant ben ik de consultant en adviseer ik hoe de volgende inbound marketing campagne eruit gaat zien en bij de andere klant zorg ik ervoor dat de campagne van A tot Z wordt ingericht. Deze campagnes analyseer ik grondig, zodat we precies zien wat werkt en wat niet. E-mail marketing, marketing automation, SEO en SEA? Ik draai er mijn hand niet voor om!

stoer

Content is zeg maar echt mijn ding

Als klein meisje schreef ik schriften vol verhalen. Tijdens mijn communicatie studie (toen ik iets groter was) kon ik die passie professionaliseren. Ik specialiseerde me in copywriting en rolde uiteindelijk het online marketing vak in met functies als content marketeer en online marketing coördinator.

De online mogelijkheden die je hebt op het gebied van content zijn oneindig. Dat gaat veel verder dan het schrijven van een blog, het gaat erom dat je content creëert waar iemand ook echt naar op zoek is. Bij Bureau Vet maakte ik kennis met inbound marketing. Mijn ervaring in content kan ik goed gebruiken bij het inzetten van effectieve inbound marketing campagnes.

 

potloot

Bewijs van kennis

HubSpot Inbound certifiedHubSpot Marketing Software  

Google analytics Google adwords

Wie is Sophie buiten Bureau Vet?

In mijn vrije tijd klus ik me samen met mijn vriend suf aan mijn droomhuisje. Op de dagen dat ik niet klus, ben ik op het voetbalveld in Oostrum te vinden, versla ik vrienden tijdens een spelletjesavond, drink ik een speciaalbiertje of lekkere wijn in de kroeg, sta ik te genieten in mijn nieuwe keuken of plof ik uitgeput op de bank voor weer een nieuwe Netflix-verslaving.

Enne, niet gereisd is niet geleefd. Ik probeer me regelmatig aan de andere kant van de wereld te bevinden en nieuwe plekken te ontdekken. Na reizen door Australië, Nieuw-Zeeland, Mexico en Belize staan Canada, Zuid-Afrika en Indonesië nog op mijn lijstje. Al heb ik iedere keer weer heimwee naar 'Down Under' wanneer ik Australische programma's als House Rules en My Kitchen Rules voorbij zie komen.

 

bord
Sophie Bus

Wil jij meer uit je marketing halen?

Neem dan contact op met Sophie en laat je adviseren over je (inbound) online marketing strategie. 

Direct contact met onze expert


T: 0485-520172
E: sophie@bureauvet.nl

Sophie Bus - Inbound Marketeer