Sjors de Kleijn

Sjors houdt van vernieuwen, aanpakken & oplossen en werken aan een top eindresultaat waar iedere klant blij van wordt. Dit geldt zowel voor het inrichten of optimaliseren van een B2B website die bijdraagt aan meer bezoekers als het onboarden en inrichten van HubSpot om de leads klaar te maken voor sales. Keep it simple stupid: begin bij een goede basis en breid langzaam uit (stap voor stap).

“Customers are usually very good at identifying their problems, not so much the solutions.”

Dharmesh Shah

Over Sjors

Sinds maart 2018 ben ik bij Bureau Vet gestart als technisch consultant. Na de HBO studies informatica en Communicatie & multimedia design ben ik sinds 2006 gespecialiseerd in o.a. het bouwen en optimaliseren van SEO vriendelijke websites, advies en implementatie van inbound marketing & sales, HubSpot marketing automation en integraties. Dit breed pakket aan expertise zet ik in met om B2B bedrijven en bijbehorende mensen verder te helpen en successen te boeken via alle online kanalen. 

Werkzaamheden optimaliseren & nieuwe kennis eigen maken is standaard onderdeel van mijn dagelijkse werkproces. Deze kennis pas ik graag toe in projecten voor onze klanten met als doel een positieve bijdrage leveren aan de business van de klant.

hubspot

Doorontwikkelen en laten groeien

Mijn carrière is begonnen bij een ander web- en marketingbureau. Als eerste werknemer heb ik na 12 jaar afscheid genomen om bij Bureau Vet aan de slag te gaan. De reisafstand, sfeer, het unieke en de ambitie van Bureau Vet heeft me doen besluiten om de switch te maken.

Alle learnings en kennis die ik eerder heb opgedaan neem ik mee om Bureau Vet beter op de kaart te zetten. Het uitbreiden en doorontwikkelen van de dienstverlening en het stimuleren en motiveren van collega's om en Bureau Vet sneller te laten groeien hoort hierbij. Uiteraard staat alles in dienst van het klantsucces en dit is waar Bureau Vet jou graag bij helpt.

 

laten groeien

Bewijs van kennis

Inbound-certified HubSpot GDD growth driven design hubspot design certification Google analytics

Dit is slechts een deel van mijn expertise. Ik ben graag bezig met nieuwe (HubSpot) ontwikkelingen en de vertaling naar mogelijkheden die ertoe doen.

Dus daag me vooral uit om andere systemen, technieken, koppelingen of wensen uit te laten zoeken of laat je huidige inrichting eens onder de loep nemen voor verbetering.

Sjors in het dagelijkse leven

In het dagelijkse leven ben ik gelukkig getrouwd en hebben we een prachtige zoon Jef. Jef houdt van dino's, auto's, muziek maken en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen (heeft hij van geen vreemde).

Uit eten, zelf pizza maken, uitstapjes maken naar België, speciaal bier drinken en foute Netflix films kijken horen bij mijn andere hobbies. Al met al een tevreden mens die van een lolletje houdt. 

Sjors de Kleijn

Maak kennis met Bureau Vet

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, inbound marketing & sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Sjors

T: 0485-520172
E: sjors@bureauvet.nl

Sjors de Kleijn - Technisch Consultant