Sjoerd Bindels

Voor 4 maanden loopt Sjoerd als stagiair mee bij Bureau Vet. Sjoerd volgt de opleiding Junior Account Manager en hoopt hier op dat gebied ervaring op te doen. Zijn doel is om dit in de toekomst verder toe te passen.

"Je leeft maar één keer dus leef zoals je nog nooit geleefd hebt. Een dag niet gefeest is één dag niet geleefd."

Hoe ben ik bij VET terecht gekomen.

Ik studeer momenteel aan de Gilde opleidingen in Venray. Ik volg hier de opleiding Retail en Sales Management met als uitstroom Junior Account Manager. Ik zit momenteel in het 2e jaar van mijn 3 jarige opleiding. Ik hoop dat ik de kennis die ik tot zover verworven heb, toe kan passen tijdens mijn stage. Bij Bureau Vet wil ik ervaring opdoen die ik later kan toepassen in de praktijk.

 

tandwiel

Over Sjoerd

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op het voetbalveld te vinden. Zowel met vrienden als met het team. Daarnaast vind ik het heel leuk om lekker te sporten. Ook vind ik het heerlijk om in de avonden met vrienden ergens te zitten. En tot slot werk ik ook veel op mijn vrije dagen. 

bord
Sjoerd Bindels

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Sjoerd


T
024 21 22 099
E salessupport@bureauvet.nl

Sjoerd Bindels - Stagiair Sales