Wij zijn HubSpot Elite partner

Sjardo Janssen

Sinds april 2020 is Sjardo weer terug bij Bureau VET en gaat hij zorgen dat het development en design-team een boost krijgen. Sjardo gaat zich bezig houden met het projectmanagement rondom realisatieprojecten. Daarnaast zal hij intern focussen op automatisering en optimalisatie van development en designprocessen.

Work DRY, automate and optimize.

Hoe ben ik bij VET terecht gekomen.

In 2013 kwam contact met Bureau VET. Na wat freelance werk voor hun Inhoud CMS en een afstudeerstage ben ik fulltime als developer aan de slag gegaan. Beetje bij beetje nam ik alle technische werkzaamheden van Erik over en werd ik het aanspreekpunt voor alle technische vragen. Uiteindelijke ben ik gegroeid tot Team-lead Realisatie. Tussen 2017 en 2020 heb ik gewerkt voor Yoast, de grootste WordPress SEO plugin.

In 2020 nam Erik contact op of ik het Realisatie-team opnieuw wil aansturen en sinds April ben ik weer terug op mijn oude nest!

laptop-coding

Over Sjardo

Mijn grote passie zit in UX, automatisering, SEO en gebruiksvriendelijkheid. Ik heb een hekel aan werkzaamheden meerdere keren uitvoeren. Daarom zoek ik altijd naar verbetering in processen en focus ik oplossingen die herbruikbaar zijn. Daarnaast wil ik dat mijn oplossingen gebruiksvriendelijk zijn voor de klant zodat ze veel vrijheid hebben zonder het overzicht te verliezen.

Het leuke van werken bij Bureau VET is dat ik al mijn passies kan toepassen op het bedrijf zelf en daarbij direct Vet's klanten help.

transformation-2-1
Sjardo Janssen

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Sjardo


T
024 21 22 099
E sjardo@bureauvet.nl

Sjardo Janssen - UX Lead