Wij zijn HubSpot Elite partner

Selma Brom

Als Inbound Marketeer helpt Selma haar B2B klanten met het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. 

"Energy and persistence conquer all things."
Benjamin Franklin

Achtergrond

Mijn grote interesse in marketing begon tijdens mijn communicatiestudie aan de Radboud Universiteit. Na mijn studie ging ik als marketeer aan de slag bij een B2B bedrijf. Toen ik werkte aan de lancering van een nieuwe website wist ik: dit smaakt naar meer! Met een effectieve online marketingstrategie en waardevolle content groei bereiken, daar krijg ik energie van. Sinds april 2021 kan ik deze passie perfect kwijt in mijn functie als Inbound Marketeer bij Bureau Vet.

calender

Ervaring

De afgelopen jaren heb ik mij bezig gehouden met een breed pakket aan marketingwerkzaamheden. Denk aan het schrijven van diverse content, zoals blogs, nieuwsbrieven en social media posts. Het lanceren van nieuwe websites, uitvoeren van klant- en marktonderzoek, branding werkzaamheden en exposure creëren in diverse media. Met mijn ervaring aan de ‘klantzijde’ kan ik mij goed inleven in de uitdagingen en vragen van onze klanten bij bureau Vet. Ik kijk er naar uit om samen met onze klanten succesvolle inbound marketing strategieën op te zetten en te groeien. 

Pijltjes

Wie is Selma nog meer

Na een werkdag vind je mij het liefste buiten. Heerlijk ontspannen het bos in, of met vrienden genieten van een drankje op een terras.

tandwiel
Selma Brom

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

 

Selma Brom - Inbound Marketeer