Wij zijn HubSpot Elite partner

Sef Heldens

Bedrijven helpen om succesvoller te zijn, dat is de passie van Sef. Als B2B Inbound Marketeer houdt hij van het uitdenken én uitvoeren van content marketing plannen. Creativiteit vindt hij daarbij belangrijk, resultaatgerichtheid noodzakelijk.

De kracht van content 

"Ik geloof in de kracht van content. Elke organisatie heeft zijn unieke verhaal. Voor mij is er niks mooier dan op basis van dat unieke verhaal een effectieve Inbound Marketing strategie op te zetten en bedrijven zo te helpen groeien."

“Change is neither bad nor good, it simply is.”

Donald Draper

Over Sef

Ik geloof in de kracht van content. Elke organisatie heeft zijn unieke verhaal. Voor mij is er niks mooier dan op basis van dat unieke verhaal een effectieve Inbound Marketing strategie op te zetten en bedrijven zo te helpen groeien.

Het toverwoord daarbij is ‘samen’. Als team mooie resultaten nastreven - samen met collega’s, partners en klanten.

1 januari 2019 ben ik gestart bij Bureau Vet als Inbound Marketeer. Mijn taak is om in teamverband onze klanten te helpen met het opzetten en uitvoeren van succesvolle Online Marketing campagnes.

raket

Mediamaker

Na mijn HBO-studie Journalistiek heb ik mij ontwikkeld tot een effectief ‘verhalenverteller’. En dat blijkt een uiterst nuttige vaardigheid nu elk bedrijf zijn kennis en authenticiteit met unieke, opvallende online content aan moet tonen.

Mijn recente achtergrond ligt in de journalistiek en B2B uitgeefwereld waar ik met online media, magazines en events leads genereerde voor bedrijven in ICT en Telecom.

 

laptop

Bewijs van kennis

Inbound-certified   

Ik ben gecertificeerd HubSpot Inbound Marketing Specialist en voortdurend bezig mij te ontwikkelen op het vlak van content marketing.

Sef in het dagelijkse leven

Ik ben getrouwd met Petra en de trotse vader van Jan en Pieter. Verder breng ik mijn privétijd door als hobbymuzikant, voetballer, geschiedenis-fanaat en jeugdtrainer.

stoer
Sef Heldens

Maak kennis met Bureau Vet

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Sef

T: 0485-520172
E: sef@bureauvet.nl

Sef Heldens - Inbound Marketing & Sales Consultant