Wij zijn HubSpot Elite partner

Ruben Verwayen

Ruben houdt zich bezig met Inbound Sales én Inbound Marketing binnen Bureau Vet. Rubens doel: bedrijven helpen groeien door meer succes te halen uit alle online activiteiten. De klant centraal stellen vindt hij daarbij belangrijk.

 

“Er is geen geheim voor succes. Gewoon je best doen, iets leuk vinden en goede mensen om je heen verzamelen. Want alleen kun je niks en met zijn allen kun je alles.” 
Johan Cruijff

Achtergrond

Op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik de opleiding Communicatie gevolgd. Gedurende mijn opleiding, meeloopstage en minor ben ik voornamelijk bezig geweest met (online) marketing. Ik heb me altijd geïnteresseerd in marketing maar tijdens mijn afstudeerstage kwam daar nog een interesse bij. Tijdens mijn afstudeerstage kwam ik er namelijk achter dat ik sales ook erg interessant vind en dat ik me hierin meer wil verdiepen. Bij Bureau Vet komen deze interesses dan ook perfect samen.

 

calender

Werken bij Bureau Vet

Tijdens het eerste gesprek bij Bureau Vet kwam naar voren dat de mogelijkheid er was om een sales- én marketingfunctie uit te oefenen. Dit was precies hetgeen waar ik naar op zoek was omdat de combinatie me juist erg aanspreekt.

Bij Bureau Vet zal ik me voornamelijk toeleggen op de saleskant, met daarnaast een goede portie marketingtaken. Ik heb erg veel zin om te beginnen aan deze nieuwe uitdaging en om met (toekomstige) klanten in contact te komen. Wie weet zien of spreken we elkaar snel!

Pijltjes

Vrijetijdsbesteding van Ruben

Buiten het werk voetbal, mountainbike en fitness ik graag en tijdens het carnavalsseizoen maak ik muziek bij dweilorkest de Meulenbloazers. Daarnaast drink ik graag een (speciaal)biertje en hou ik van een feestje en gezelligheid.

arm
Ruben Verwayen

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

 

Ruben Verwayen - Inbound Marketing & Inbound Sales