Rein Verweijen

Bedrijven helpen om meer online resultaat te boeken. Dat is waar Rein energie van krijgt. Door het bedenken van slimme online marketing strategieën, het inrichten van Inbound Marketing Campagnes en het maken van effectieve content helpt hij klanten hun online doelen te bereiken. 

“Easy reading is damn hard writing”

Achtergrond

Na mijn bachelor journalistiek en master communicatiewetenschappen heb ik mezelf bewezen als tekstschrijver en allround communicatieprofessional bij onder meer regionaal dagblad De Gelderlander, voetbalclub PSV Eindhoven en sportevenementenbureau Team TOC. Sinds augustus 2020 werk ik als inbound markteer voor Bureau Vet.  

calender

Content is king

Mensen helpen door waardevolle en betekenisvolle content te bieden. Dat is waar het om draait bij Inbound Marketing. Daarnaast zorgt goede content ook voor resultaat. Goede content helpt bedrijven om beter vindbaarheid te zijn online, kwalitatieve leads te genereren en de omzet  te verhogen. Klinkt goed toch?! Bij Bureau Vet helpen we je er graag mee op weg.

Pijltjes

Voetbal en wielrennen

Sport is mijn grote hobby. Ik voetbal en ga regelmatig hardlopen, maar het liefste zit ik op de racefiets. Daarnaast bezoek ik graag festivals en concerten. Lekker eten, wandelen en op stap gaan, zijn andere dingen die ik graag doe.          

tandwiel
Rein Verweijen

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Rein

Rein Verweijen - Inbound Marketeer