Milan Patty

Sinds februari 2019 loop ik mijn afstudeerstage als webdeveloper bij Bureau Vet. Hierbij moet ik kunnen programmeren, redigeren en presenteren en ben ik meestal bezig met het maken van websites. Tijdens mijn afstudeerstage hoop ik om meer ervaring en kennis op te doen zodat ik mijzelf beter kan ontwikkelen op het gebied van programmeren.

“Rise & grind"

Over Milan

In 2016 ben ik begonnen met de opleiding applicatie & mediaontwikkeling. Hierbij heb ik onder andere leren werken in PHP, C#, ASP.net, Javascript en HTML. Momenteel zit ik in mijn examenjaar applicatie & mediaontwikkeling op Gilde Opleidingen in Venray. Mijn keuze lag bij Bureau Vet omdat ik zag wat voor schitterende producten zij voor klanten maken en de professionele werkwijze waarop zij dat doen. Hierbij zag ik zeker een kans op een leuke en leerzame stage. In mijn vrije tijd ben ik meestal in de sportschool te vinden, achter een piano of met mijn vrienden tijdens het uitgaan.

Wietske Hendriks

Wil je ook stage lopen bij Bureau Vet?

Wij zoeken continue nieuwe talenten om ons team te versterken en jou wat bij te leren over website ontwikkeling en inbound marketing.

Informeer naar onze stageplekken bij Wietske

Wietske Hendriks - Projectmanager & Communicatie