Mika de Bruijn

Sinds Augustus 2019 loop ik stage bij Bureau Vet. Tijdens mijn stage is het vooral belangrijk dat ik ontdek hoe het nou echt is om te werken als designer bij een bedrijf. Zelf hoop ik meer te leren over het ontwerpen van een effectieve en gebruiksvriendelijke website die veel leads en conversies genereert.

“Less is More"

Over Mika

In 2018 ben ik begonnen met het volgen van de opleiding Mediavormgeving op het ROC Nijmegen. Creatief bezig zijn is altijd al mijn ding geweest. Zo maak ik al vanaf de middelbare school Branding voor YouTube kanalen en video's voor mensen. Vanaf een paar jaar ben ik nu bezig met het ontwerpen van websites en leer ik HTML en CSS om mijn ontwerpen te realiseren. Naast het ontwerpen van websites ben ik vrijwilliger bij de lokale nieuwsomroep in Gennep “GennepNews” waar ik persfoto’s en video’s maak. In de tijd dat ik niet creatief bezig ben, ben ik aan het werken bij de Aldi in Gennep of kijk ik autosport.

pencil
Wietske Hendriks

Wil je ook stage lopen bij Bureau Vet?

Wij zoeken continue nieuwe talenten om ons team te versterken en jou wat bij te leren over website ontwikkeling en Inbound Marketing.

Informeer naar onze stageplekken bij Wietske

Wietske Hendriks - Officemanager