Michiel Thomassen

Michiel is creative designer en zorgt voor pakkende ontwerpen die bijdragen aan een sterk merk en een hoger conversie ratio. Als echte creatieveling bedenkt en ontwerpt Michiel gave concepten voor websites en Inbound Marketing campagnes die het verschil maken.

Improve - Adapt - Overcome

Michiel aan het woord

Tijdens mijn studie, al vanaf de basisschool, zijn de creatieve vakken een rode draad geweest. Na het Sint Lucas heb ik kort aan de Kunstacademie in den Bosch en Media en Design Technologie in Enschede gestudeerd. Hierna heb ik besloten het vak me eigen te maken in de praktijk.

Als sportkleding ontwerper ben ik mijn loopbaan begonnen en heb daar voor diverse clubs en merken de kleding mogen ontwerpen. Hier leerde ik al snel dat een concept niet eenvoudigweg alleen creatief moet zijn maar ook daadwerkelijk uitvoerbaar.

Hierna heb ik divers ontwerp werk gedaan voor verschillende bedrijven en via deze opdrachten ben ik in de online wereld gerold. In deze tijd kwam ik Erik tegen. We werkten veel samen en zagen op een gegeven moment veel potentie in een samenwerking en hadden genoeg expertise in huis om zelf een bedrijf te starten. Zo zijn we samen Vet begonnen op 1 oktober 2010. Naar verloop van tijd ben ik als eigenaar gestopt en ben daar nu met heel veel plezier werkzaam als creative designer.

laptop-1

Creative designer

Als creative designer ben ik verantwoordelijk voor het creatieve aspect binnen de opdrachten die we mogen maken voor zowel klanten als voor onszelf. Het is altijd een mooie uitdaging om samen met de klant tot een goed eindresultaat te komen en de klant te verrassen door net een stapje extra te zetten of met een origineel ontwerp te komen. Door goed te luisteren weten we vaak een passend concept neer te zetten.

Als designer moet je altijd op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen zodat je weet wat er speelt en weet wat je kan gebruiken om je volgende werk weer net wat beter te maken. Inspiratie voor ontwerpen kan je overal uithalen. Verpakkingen, kunst, blogs, industriële vormgeving en ook online natuurlijk. Hiervoor struin ik dagelijks heel wat websites af.

Ik denk niet graag in kaders en probeer deze op te rekken of los te laten voor zover mogelijk is.

pencil

Bewijs van kennis

 

 Photoshop Illustrator xd indesign    invision-1

 

Inbound marketingInbound marketingGrowth driven design

CMS-implementation

 

Buiten de designer: wie is Michiel nog meer

Mijn thuis staat in Siebengewald waar ik samenwoon met mijn vriendin en 2 kinderen. We zijn graag samen buiten bezig in onze tuin of gaan een stukje wandelen in het bos. Samen met mijn vriendin bezoek ik graag concerten en festivals. 
Group 40
Michiel Thomassen

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Michiel

Michiel Thomassen - UX Designer