Wij zijn HubSpot Elite partner

Michelle van Lent

Als Inbound Marketeer helpt Michelle haar B2B klanten met het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. Sparren, focus aanbrengen en inspelen op kansen zorgen ervoor dat de klant meer resultaat uit het online kanaal haalt.

 

“Wacht niet op een goede dag, maak er één!”

Achtergrond

Vroeger was het altijd mijn grote droom om sportevenementen te organiseren en in 2011 werd deze droom werkelijkheid. Na 6 jaar ‘met mijn voeten in de klei’ te hebben gestaan hield ik het voor gezien en ben ik me gaan verdiepen in het marketing- en communicatievak. Zo is mijn passie voor online marketing ontstaan.

calender

“Content is fire”

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het schrijven van aansprekende en waardevolle content voor blogs, whitepapers, Social Media, webshops etc. Maar ook het inrichten van Google en Facebook advertenties, het maken van landingspagina’s en het lanceren van (nieuwe) websites zijn niet nieuw voor me. Samen kunnen wij online het verschil gaan maken en daarmee koploper worden in jouw branche! Gaan we samen de uitdaging aan?

Pijltjes

Een bezige bij

In mijn vrije tijd zit ik eigenlijk nooit stil. Ik hou van koken, fotograferen, reizen, wielrennen, voetbal kijken en natuurlijk van gezellige avonden met vrienden. 

tandwiel

Certificeringen 

Certificaten Michelle

Michelle van Lent

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Michelle

Michelle van Lent - Inbound Marketeer