Wij zijn HubSpot Elite partner

Marleen van der Zwan

Als Inbound Marketeer helpt Marleen haar B2B klanten met het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. Sparren, focus aanbrengen en inspelen op kansen zorgen ervoor dat de klant meer resultaat uit het online kanaal haalt.

 

“Content marketing is really like a first date. If all you do is talk about yourself, there won’t be a second date.”
David Beebe

Hoe ben ik bij Vet Digital terecht gekomen?

Ik heb met veel plezier Criminologie gestudeerd in Rotterdam, maar ik ben vervolgens een andere weg ingeslagen, die van Marketing. Met veel plezier werk ik sinds 2019 bij Heuvel Marketing (het huidige Vet Digital) en geniet ik van de Inbound Marketing resultaten die ik samen met klanten neerzet.

calender

Werken bij Vet Digital

Het is de kunst om met creatieve ideeën het beste resultaat te behalen voor een klant. Het strategische vooronderzoek van een campagne, het verdiepen in de doelgroep, de creatieve ideeën uitwerken en het vervolgens ontwikkelen van de content vind ik het leukste en ook het meest uitdagende aspect van mijn werk. Ik heb mijzelf dan ook gespecialiseerd in content creatie en haal hier veel energie uit.

Pijltjes

Vrijetijdsbesteding van Marleen

Ik reis graag om meer van de wereld te zien. In 2016 heb ik samen met mijn partner ruim een jaar in Suriname gewoond en gewerkt. Aansluitend hebben we een reis gemaakt door Zuid-Amerika om meer van dit continent te zien. Maar ik hou ook van koken, bakken en het uittesten van recepten op publiek: mijn gezin. Daarnaast ga ik graag hardlopen en om mezelf uit te dagen stel ik doelen. Ik heb onder andere drie keer deelgenomen aan de marathon van Rotterdam en ieder jaar mijn P.R. weten te verbeteren. In 2019 heb ik voor de afwisseling de Nijmeegse Vierdaagse gelopen.

tandwiel
Marleen van der Zwan

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

 

Marleen van der Zwan - Inbound Marketing & Sales Consultant