Wij zijn HubSpot Elite partner

Marco Gommans

Op dit moment zit ik in het derde leerjaar van de opleiding Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ik heb van september 2020 tot januari 2021 stage gelopen bij Bureau Vet. Tijdens deze periode heb ik heel veel mogen leren en daar ben ik heel dankbaar voor! Ik ben dan ook op dit moment, naast mijn studie, werkzaam als Online Marketing medewerker voor Bureau Vet. Een gave kans die ik heb mogen ontvangen naar aanleiding van mijn stageperiode bij dit mooie bedrijf.

"People don’t buy WHAT you do, they buy WHY you do it

 

Simon Sinek

Wie ben ik?

Als een persoon die makkelijk contact kan leggen met anderen en graag samenwerkt binnen een team ben ik op de opleiding Commerciële Economie er ook al snel achter gekomen dat de marketingwereld bij mij past. Ik ben dan ook heel benieuwd wat de toekomst mij binnen deze wereld gaat brengen.

Buiten mijn opleiding ben ik veel te vinden in de sportschool. Daarnaast vind ik het ook leuk om uit te gaan (echter is dat in deze bizarre tijd lastig) of om een terras te pakken met vrienden. Ook ben ik fan van voetbal en de Formule 1.

 

Header
Imke van Deijne

Wil je ook stage lopen bij Bureau Vet?

Wij zoeken continue nieuwe talenten om ons team te versterken en jou wat bij te leren over website ontwikkeling en Inbound Marketing.

Informeer naar onze stageplekken bij Imke

Imke van Deijne - Office Manager