Lotte Selen

Lotte is gepassioneerd in Inbound Marketing voor B2B bedrijven en wil het beste uit alle marketing campagnes halen. Meten, optimaliseren en de marketing strategie uitwerken die daadwerkelijk bijdraagt aan het succes van onze klanten, daar draait het om. Oftewel samen met de klant kijken naar kansen in de markt en deze benutten met succesvolle marketing campagnes die meer bezoekers en leads genereren.

Online marketing

"Mijn grote passie zit in de marketing. Geen dag is hetzelfde, geen klant heeft dezelfde uitdagingen en de ontwikkelingen in het vak staan nooit stil. Dit maakt het online marketing vak enorm uitdagend."

Wil je ook Lotte haar collega's leren kennen?

Bekijk ons team

“Door goede samenwerking en het bundelen van krachten kunnen we tot hele mooie marketing resultaten komen”

Over Lotte

Mijn grote passie zit in de marketing. Geen dag is hetzelfde, geen klant heeft dezelfde uitdagingen en de ontwikkelingen in het vak staan nooit stil. Dit maakt het online marketing vak enorm uitdagend. Mijn rol binnen Bureau Vet sluit hier perfect op aan. Als Inbound Marketeer werk ik bij diverse klanten aan hun online marketing strategie. Van het begin tot eind begeleid ik de campagnes; van kick-off workshops, keywordresearches, het uitwerken van de buyer persona's tot het uitvoeren & implementeren van een campagne (voornamelijk in Hubspot). 

 

Ik kan mijzelf het beste omschrijven als een resultaatgerichte en analytische Inbound Marketeer met een brede kennis van het vak. Doordat ik voor mijn start bij Bureau Vet uitsluitend aan de ‘klantzijde’ heb gewerkt, kan ik me goed inleven in de vragen en problematieken van opdrachtgevers.  Mijn achtergrond ligt in breed uiteenlopende b2b markten zoals elektronica, Retail en de event business. De ervaring die ik hier heb opgedaan zet ik nu in door samen met de klanten van Bureau Vet succesvolle online marketing strategieën op te zetten waarbij we niets aan het toeval overlaten.

bureau vet - medewerker Lotte Selen - Inbound Marketeer - achtergrond

Een analytische kijk op online marketing 

Waarom ik bij Bureau Vet aan de slag ben gegaan? Omdat ik de Inbound Marketing visie helemaal omarm. Naast dat Inbound Marketing een hele klantvriendelijke insteek heeft (geen advertenties op het verkeerde moment met de verkeerde boodschap), is deze vorm van marketing ook heel goed meetbaar. Hard werken in het marketing vak kan iedereen, werk genoeg tenslotte. Maar waar het om draait is effectieve marketing, met oog voor resultaat. Bureau Vet heeft een sterk analytisch gedreven kijk op online marketing. Daarnaast wordt er nooit zomaar 'iets gemaakt' zoals een website of een marketing campagne. Alles wordt vanuit een doordachte marketing strategie uitgerold voor maximaal rendement. Deze werkwijze past erg goed bij mij. 

bureau vet - medewerker Lotte Selen - inbound marketeer - waarom bij Vet

Bewijs van kennis

Ik wil altijd up-to-date blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Ook de mogelijkheden van Hubspot zijn hierbij heel belangrijke. Deze Inbound Marketing software, waar Bureau Vet Diamond Partner van is, biedt enorm veel mogelijkheden binnen het marketing vak.

bureauvet-werknemer-lotteselen-hubspot-certificaten

Buiten de marketeer: wie is Lotte nog meer

Uiteraard maakt Inbound Marketing en Bureau Vet een groot onderdeel uit van mijn leven. Maar hoe leuk Bureau Vet ook is, er is meer dan werk. Thuis heb ik een man en 2 hele lieve kindjes van 2 en 5 rondrennen die flink leven in de brouwerij brengen. Ik breng dus veel tijd door in speeltuintjes en speel non-stop memory of kwartet. Vakanties brengen we het liefst door in de bergen. Heerlijk hiken en de mooiste paden ontdekken op hoogte. Zo'n dag afsluiten met een lekker glas wijn of een koud Oostenrijks biertje en mijn dag is perfect! 

bureau vet - medewerker Lotte Selen - inbound marketeer - wie is lotte nog meer
Lotte Selen

Wil jij ook meer rendement uit jouw business halen?

Neem dan contact op met Lotte en laat je adviseren over je online marketing strategie. Lotte denkt graag met je mee welke online tools jouw business succesvoller kunnen maken. 

Direct contact met Lotte Selen:

T: 0485-520172

E: lotte@bureauvet.nl

Lotte Selen - Inbound Marketing & Sales Consultant