Liz Schrijen

Als Junior Marketeer ondersteunt Liz ons marketingteam om meer rendement uit online marketing te halen. Dit wordt gerealiseerd door het meten en optimaliseren van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. 

 

"If the opportunities don't knock, build your own door."

Achtergrond

In 2020 ben ik begonnen met de studie Psychology (Engelstalig) aan de Radboud Universiteit. Marketing was altijd al de richting waar ik me uiteindelijk op wilde focussen. Toen ik besloot niet meer verder te gaan met psychologie, kreeg ik de kans om bij Bureau Vet te gaan werken en deze heb ik met beide handen aangenomen. Hier ga ik me verder ontwikkelen als marketeer.

calender

Werken bij Bureau Vet

Bij Bureau Vet zal ik verschillende werkzaamheden hebben, voornamelijk op het gebied van marketing. Dit zullen eerst nog kleinere, ondersteunende taken zijn en later hoop ik door te groeien tot Inbound Marketeer, waarbij ik mijn eigen klanten kan helpen. 

Pijltjes

Wie is Liz nog meer?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vrienden iets te drinken en tijd met mijn familie door te brengen. Mijn hobby’s zijn paardrijden en zingen, daar kan ik echt mijn ei in kwijt. In de winter ben ik in Oostenrijk op mijn snowboard te vinden.

43566
Liz Schrijen

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

 

Liz Schrijen - Junior Marketeer