Kyara de Winter

Voor een half jaar loopt Kyara als stagiaire mee bij Bureau Vet. Kyara volgt de opleiding Software Development en hoopt hier op dat gebied ervaring op te doen.

Tomorrow is the result of what you choose to do today.

Hoe ben ik bij VET terecht gekomen.

Na een aantal lessen informatica op het Elzendaalcollege ben ik geïnteresseerd geraakt in programmeren, met een voorkeur voor het maken van websites. Nu zit ik in het tweede jaar van de opleiding Software Developer op het ROC Nijmegen, waar ik het erg naar mijn zin heb.

Als stagiaire bij Bureau Vet wil ik graag werkervaring opdoen en leren hoe een goede website in elkaar steekt, van begin tot eind. Zo kan ik kennismaken met de verschillende kanten van mijn opleiding, zowel front-end als een stukje back-end. Ik hoop hiermee een basis te leggen zodat ik me tijdens mijn opleiding kan specialiseren in iets wat echt bij mij past.

tandwiel

Over Kyara

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, van schilderen tot koken (vooral de Aziatische keuken, waar mijn roots liggen). Een keer een terrasje pakken of ergens een hapje eten met mijn vriend, daar maak ik een plekje voor vrij in mijn agenda. Ook ben ik vaak online te vinden met mijn vrienden voor wekelijkse gamesessies!

bord
Sjardo Janssen

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Sjardo


T
0485 520 172
E sjardo@bureauvet.nl

Sjardo Janssen - UX Lead