Koen Smolders

In februari 2019 is Koen begonnen als afstudeerstagiair bij Bureau Vet. Hier is hij bezig met een strategisch vraagstuk op het gebied van online marketing/communicatie. Dit is dan ook hetgeen waar hij het meest mee bezig is. Naast het werken aan zijn scriptie houdt hij zich regelmatig bezig met verschillende communicatiewerkzaamheden. Dit zijn momenteel het opstellen van een contentkalender en het bedenken van strategieën voor de sociale media van Bureau Vet.

 

“Geef alles, alleen niet op"

                     

Over koen

Ik zit in het vierde jaar van de opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Omdat ik affiniteit met online marketing en de daarbij horende contentinzet heb, wil ik mij hier graag verder in verdiepen. Daarnaast vind ik mede omdat online marketing zich zo snel ontwikkelt, er constant iets te leren valt. Ten slotte vind ik dat het werken met verschillende opdrachtgevers voor een bredere visie zorgt. Bureau Vet is daarom voor mij dé geschikte afstudeerplek

Wietske Hendriks

Wil je ook stage lopen bij Bureau Vet?

Wij zoeken continue nieuwe talenten om ons team te versterken en jou wat bij te leren over website ontwikkeling en Inbound Marketing.

Informeer naar onze stageplekken bij Wietske

Wietske Hendriks - Projectmanager & Communicatie