Wij zijn HubSpot Elite partner

Jolien Erren

Als Inbound Marketeer helpt Jolien haar B2B klanten om meer online resultaat te behalen. Dit wordt gerealiseerd door het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. 

 

‘’Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships." 
Michael Jordan

Hoe ben ik bij Bureau Vet terecht gekomen?

In 2013 ben ik gestart met de lerarenopleiding economie. Mijn interesse voor economie en bedrijven werd gewekt, echter wilde ik me graag nog verbreden op dit vlak. Daarom heb ik de keuze gemaakt om de opleiding bedrijfskunde te volgen, deze opleiding was passend bij mijn interesse voor economische vakken en de daarbij behorende bedrijven. Na een gesprek met Erik hebben we gekeken naar mogelijkheden voor mij binnen Bureau Vet. Vanuit een brede invalshoek kijk ik naar bedrijven en bij Bureau Vet wordt deze helikopterview meer marketing-gespecificeerd.

calender

Werken bij Bureau Vet

Werken bij Bureau Vet zal me verder helpen ontwikkelen op marketing gebied. Vanuit een brede achtergrond wil ik me uiteindelijk gaan specialiseren en daarmee bijdragen aan mooie resultaten voor Vet’s klanten, Bureau Vet en mijzelf. Met het mooie team wat er staat en de mogelijkheden die Bureau Vet biedt, heb ik ontzettend veel zin in deze uitdaging! Samen kunnen wij online het verschil gaan maken en daarmee jezelf onderscheiden in je branche! Gaan we samen de uitdaging aan?

Pijltjes

Vrijetijdsbesteding van Jolien

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het volleybalveld, hier kan ik mijn sportieve (en fanatieke) ei kwijt. Daarnaast ga ik graag met vrienden naar de kroeg, het terras of gezellig uit eten. In de corona-tijden zijn deze uitstapjes zeer beperkt en houd ik het bij spel- en borrelavonden. Wanneer het weer kan, hoop ik ook snel weer op reis te kunnen!

tandwiel
Jolien Erren

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

 

Jolien Erren - Inbound Marketeer