Wij zijn HubSpot Elite partner

Werken, stage lopen of afstuderen bij Bureau Vet

Heb jij een achtergrond in marketing, design of webdevelopment? Ben jij op zoek naar een leuk team waar jij een bijdrage kan leveren aan het succes van de klant? Top! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die zijn of haar passie tot uiting willen brengen. 

Herken je jezelf in onderstaand profiel, stuur dan je open sollicitatie in! Je kunt ook direct solliciteren op een van onze openstaande vacatures.

stoer

#Hongerig

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en doorvragen wanneer het nodig is. Professionele nieuwsgierigheid zit nu eenmaal in ons DNA. Dat betekent geen krantje op zondagochtend, maar Marketingfacts op de iPad of voor het slapen gaan toch nog even in Google Analytics duiken van een klant. Want Vetter ben je nu eenmaal 24 uur per dag en 7 dagen per week.

bord

#Fan van klanten

Hup onze klanten! Als je jezelf medeverantwoordelijk voelt voor het succes, juich je mee bij elke like op Facebook en elke lead die wordt gegenereerd. En dan natuurlijk niet op de manier van ‘Wij hebben gewonnen en Zij hebben verloren”. Bij een uitdaging zetten wij dat stapje extra dat nodig is om de overwinning binnen te halen.

luidsrpeker

#Socializers

Gezelligheid kent geen tijd, maar het einde van de vrijdagmiddag komt verdraait dicht in de buurt. Als klant ben je dan ook welkom op de borrel in onze Bar Vet. Aan je eigen online succes werken kan bij ons overigens altijd. Wij hebben namelijk een werkplek ingericht speciaal voor onze klanten, zodat onze Vetters altijd even over de schouder mee kunnen kijken. Socializen gaat bij ons verder dan Facebook!

social

#Cool

Middelmatigheid is een woord dat bij Vet direct in de spam belandt. Voor ons is de ‘next level’ namelijk niet het volgende streven, maar het startpunt. Als het niet onderscheidend is, is het simpelweg niet goed genoeg. Daarbij staat de klant van onze klant natuurlijk centraal. Dus geen rare fratsen of onnodige blabla… just be cool!

arm

Samen succes vieren

Samen gaan we op weg naar jouw punt op de horizon. Dat ene doel dat jij graag wilt bereiken met jouw online activiteiten. Bij Bureau Vet draait marketing namelijk om resultaat, de tool is immers nooit het doel. En als we samen dat punt of die mijlpaal bereikt hebben dan mag dat online succes best gevierd worden. De champagne staat koud!

champagne

Stuur je open sollicitatie in