Wij zijn HubSpot Elite partner

Imke van Deijne

Imke is de verbinder, het aanspreekpunt bij projecten en overige zaken, zorgt voor structuur, een goede (interne en externe) aansturing en haalbare planning voor website trajecten en interne operationele zaken. Ze helpt om samen met de klant naar de beste oplossing te kijken die jou als klant verder brengt. 

 

“Morgen bestaat niet, als je morgen wakker wordt is het weer vandaag”

Over Imke

Als mensen-mens met een passie voor nieuwe uitdagingen is het mijn rol binnen Bureau Vet onze klanten daar waar nodig te assisteren en bij te staan, alsook richting de specialisten die Bureau Vet rijk is zaken uit handen te nemen. Weinig gaat mij te ver en ik haal mijn voldoening uit blije en tevreden collega’s en klanten. Dat alles natuurlijk met een grapje en een grolletje.

luidsrpeker

Hoe ben ik bij Bureau Vet terecht gekomen?

Een brede interesse heb ik altijd al gehad. Na mijn opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker heb ik een switch gemaakt van vakgebied en heb ik gekozen voor de evenementenbranche.

Tijdens mijn studie Hospitality & Leisure Executive heb ik stage gelopen in de evenementenbranche waar ik na het behalen van mijn diploma nog 4 jaar als vestigingsmanager heb gewerkt. De werkvloer heb ik verlaten om me verder te gaan verdiepen in de administratieve kant en me te gaan ontwikkelen als Officemanager.

raket-2

Wie is Imke?

In mijn vrije tijd vind je mij op het hockeyveld waar ik de sport nog maar sinds kort aan het verkennen ben en vind ik het heerlijk om buiten te zijn voor een wandeling.

Verder geniet ik erg van spel- en borrelavonden met vrienden en familie, maar mag een terrasje pakken en uiteten gaan ook zeker niet vergeten worden. In de winter vind je mij terug op de latten en in de après-ski en wanneer het weer kan pak ik in de zomer graag weer wat festivals mee.

social
Imke van Deijne

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Imke

T: 024 - 21 22 099

E: imke@bureauvet.nl

Imke van Deijne - Office Manager