Wij zijn HubSpot Elite partner

Floor Verkoeijen

Als Inbound Marketeer en SEO/SEA specialist helpt Floor haar B2B klanten met het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren een de groei van de klant. Leads binnenhalen dankzij campagnes op platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Microsoft en TikTok is waar Floor haar kracht ligt voor klanten.

“Onze grootste zwakte ligt in het opgeven. De zekerste manier om te slagen is altijd om het nog één keer te proberen”
Thomas Edison, uitvinder en zakenman

Hoe ben ik bij Vet Digital terecht gekomen?

In 2020 ben ik afgestudeerd van de opleiding Communicatie aan de HAN. Ik heb een afstudeerscriptie geschreven richting de positionering van een B2B-bedrijf. Ik ben vervolgens een half jaar bij dit bedrijf blijven werken om dit plan verder uit te werken en mij te verdiepen in Online Marketing. Na een half jaar, was het voor mij tijd om mijn kennis verder uit te gaan breiden. Ik had mij al kort beziggehouden met Inbound Marketing, maar wilde hier graag nog meer over leren. Zodoende ben ik bij Heuvel Marketing terechtgekomen en ik heb enorm veel mogen leren over het opzetten van Inbound Marketing campagnes, projectmanagement, content marketing, SEO en voornamelijk Advertising. En nu met de fusie van Heuvel Marketing en Bureau Vet naar Vet Digital mag ik mijn kennis nog verder uitbreiden voor al onze mooie klanten.

calender

Vrijetijdsbesteding van Floor

In mijn vrije tijd ben ik het liefste op pad met mijn vrienden en vriendinnen. Een drankje en hapje op het terras of de heupjes losdraaien op een festival. Daarnaast zal je mij ook twee keer per week vinden in mijn boksschool.

tandwiel
Floor Verkoeijen

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Vet Digital: Contact opnemen.

 

Floor Verkoeijen - Inbound Marketeer