Wij zijn HubSpot Elite partner

Emma van Weelden

Als Inbound Marketeer helpt Emma haar B2B klanten om meer online resultaat te behalen. Dit wordt gerealiseerd door het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. 

 

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.” 

Achtergrond

In 2017 begon ik met de opleiding Commerciële Economie. In het derde jaar van mijn opleiding maakte ik kennis met Bureau Vet, tijdens mijn stage heb ik mij gericht op Inbound Recruitment. Na mijn stage heb ik mezelf in Digital en Content Marketing verdiept tijdens de laatste fases van mijn opleiding. Hierdoor heb ik tijdens mijn opleiding kennis gemaakt met verschillende vormen marketing. 

Nadat ik in juli 2021 ben afgestudeerd, mag ik wederom aan de slag bij Bureau Vet. Dit keer niet als stagiair, maar als Inbound Marketeer, een leuke nieuwe uitdaging!

 

calender

Werken bij Bureau Vet

Tijdens mijn werk bij Bureau Vet, zal ik mijzelf verder ontwikkelen als volwaardig Inbound Marketeer. Hierbij hoop ik veel bedrijven in verschillende branches te kunnen helpen groeien. 

Door als bedrijf je online vindbaarheid te vergroten, is het mogelijk om je te onderscheiden van de concurrent. Laten we deze uitdaging samen aan gaan! 

Pijltjes

Vrijetijdsbesteding van Emma

In mijn vrije tijd ben ik een gezelligheidsmens. Ik korfbal in een vriendenteam (voornamelijk goed in de derde helft) en ga graag met vrienden naar het terras of naar de kroeg. Daarnaast ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden.

arm
Emma van Weelden

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

 

Emma van Weelden - Inbound Marketeer