Wij zijn HubSpot Elite partner

Ellen van Zutphen

Als Inbound Marketeer helpt Ellen haar B2B klanten met het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. Sparren, focus aanbrengen en inspelen op kansen zorgen ervoor dat de klant meer resultaat uit het online kanaal haalt.

De beste online cocktail

"Geen enkele werkdag bij Vet is hetzelfde. De diversiteit aan klanten waarvoor ik mag werken maakt mijn werk nog leuker. Ieder bedrijf en branche is echt anders wat er voor zorgt dat wij als marketeers iedere keer weer uitgedaagd worden om de beste online cocktail voor de klant samen te stellen. Want online succes is meer dan alleen een website of korte actie op Facebook."

Wil je ook Ellen haar collega's leren kennen?

Bekijk ons team

 

"Ik ben ervan overtuigd dat je in teamverband meer kunt bereiken dan alleen!"

Achtergrond

Sinds februari 2017 ben ik een van de online marketeers bij Bureau Vet. Als online marketeer houd ik me dagelijks bezig met de Inbound Marketing in de breedste zin van het woord. Van inrichten van HubSpot campagnes, adverteren op Google en Facebook tot het schrijven van blogartikelen tot het optimaliseren van een website voor de zoekmachines.

raket-2

Bewijs van kennis

De ontwikkelingen in de online wereld gaan razend snel. Bijna dagelijks verschijnen er wel artikelen over de nieuwe mogelijkheden om klanten online te verrassen. Ik blijf graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en pas ze nog liever toe in mijn dagelijks werk. De ontwikkelingen gaan zo snel je kunt bijna niet voorspellen welke mogelijkheden er over een paar maanden al weer allemaal zijn.

Google Adwords Google Analytics Google tag managerHubSpot inbound certified

Ellen van Zutphen

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

Of stel je vraag direct aan Ellen

Ellen van Zutphen - Inbound Marketing & Sales Consultant