Wij zijn HubSpot Elite partner

Doreen Lammerse-Bonté

Als Consultant en Inbound Marketeer helpt Doreen haar B2B klanten om meer online resultaat te behalen. Dit wordt gerealiseerd door het bedenken, inrichten en meten van Inbound Marketing Campagnes die een directe bijdrage leveren aan de groei van de klant. Doreen is klantgericht, scherp op deadlines en denkt graag in oplossingen. Daarnaast staat een prettig klantcontact hoog in vaandel. 

 

‘’Don’t underestimate the power of vision and direction. These are irresistible forces, able to transform what might appear to be unconquerable obstacles into traversable pathways and expanding opportunities.”


Jordan B. Peterson

Hoe ben ik bij Bureau Vet terecht gekomen?

Na mijn opleiding als professioneel danseres en zangeres aan het Institute For Performing Arts heb ik een succesvolle carrière gehad waarbij ik, zowel in binnen- als buitenland, uitvoerend artieste ben geweest in musicals, films, TV-shows en commercials. Na mijn omscholing ben ik als Account Manager en Project Manager al meer dan een decennia werkzaam (geweest) voor klanten als AFC Ajax, APS Group (Adidas), Calvin Klein, Vogue & Glamour Nederland, NIZO, Ixly en ScreenCom. Mijn focus ligt voornamelijk op het managen van de projecten, het opzetten van Inbound Marketing campagnes en het monitoren hiervan. 

calender

Vrijetijdsbesteding van Doreen

In mijn vrije tijd reis ik graag de wereld rond, ben ik veel te vinden op de dansvloer, besteed ik flink wat tijd aan het beluisteren van mijn favoriete muziek (van de Rolling Stones tot Frank Sinatra, van Beethoven tot Meatloaf), en breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden, onder het genot van een heerlijk diner met een goede fles wijn. 

tandwiel
Doreen Lammerse-Bonté

Wil je meer weten?

Ontdek de mogelijkheden van een succesvolle website, Inbound Marketing & Sales diensten en de expertise van Bureau Vet: Contact opnemen.

 

Doreen Lammerse-Bonté - Inbound Marketeer