Klantcase Mansystems ‘Technisch klaargestoomd voor Inbound Marketing’

Mansystems is specialist in het ontwikkelen van low-code apps. Het bedrijf had al de keus gemaakt om via Inbound Marketing meer leads te gaan genereren. Daarbij had Mansystems HubSpot geselecteerd als marketing automation tool. Bureau Vet hielp Mansystems bij de technische onboarding en met content creatie.

Leads genereren in de vorm van organisaties die met lowcode applicaties willen ontwikkelen. Dat was het marketingdoel van Mansystems. De inbound-werkwijze van HubSpot sprak het bedrijf erg aan, vandaar dat een kennispartner werd gezocht die Mansystems zowel technisch als inhoudelijk op pole position kon zetten om vol gas met Inbound Marketing leads te gaan genereren.

Succesverhaal mansystems

“Omdat we nog weinig ervaring hadden met marketing automation en HubSpot waren we erg blij dat we via HubSpot met Bureau Vet in aanraking zijn gekomen.”

Tanja van der Krabben (Mansystems)

Technische HubSpot onboarding

HubSpot verwees Mansystems door naar Bureau Vet. De concrete wens van Mansystems was in de eerste plaats een technische onboarding op het HubSpot-platform, waarbij de Mansytems-website en HubSpot goed gekoppeld werden en HubSpot goed werd ingericht, inclusief gebruikerstraining.

Vervolgens heeft Bureau Vet tijdens de technische HubSpot onboarding samen met Mansystems de Buyer Persona’s aangescherpt. Er was al behoorlijk veel content aanwezig op de website van Mansystems. Met een content audit is geïnventariseerd of er voor elke buyer persona in elke fase van de Customer Journey de juiste content was.

Mansystems was erg leergierig en wilde van Bureau Vet alles weten over de inbound werkwijze, met het uiteindelijke doel om na de onboarding Inbound Marketing zelf op te pakken. Zo werkt Mansystems namelijk ook met haar eigen klanten, die ze opleidt zodat ze zelf in lowcode apps kunnen ontwikkelen.

Bekijk ons portfolio

Technische HubSpot onboarding

“Bureau Vet was erg flexibel in het aanpassen van haar aanpak op de wensen van ons team. We hebben geweldige technische support gehad en het was erg prettig om met Bureau Vet samen te werken.”

Tanja van der Krabben (Mansystems)

Volledig op eigen benen

Om Mansystems na de succesvolle implementatie van HubSpot op weg te helpen, is samen met de inbound marketeers van Bureau Vet een Content Mapping workshop gedaan voor de eerste marketingcampagne rond de Mansytems-workshop app-in-a-day waarvoor meerdere blogs en referentiecases geproduceerd zijn door Vet. Inmiddels staat – precies volgens plan – Mansystems volledig op eigen benen waar het aankomt op Inbound Marketing.

Bekijk ons portfolio

HubSpot
Erik Verpoort

Ben jij ook op zoek naar de ideale HubSpot partner?

Wij helpen je graag om jouw sales en marketing processen in kaart te brengen om deze zo goed mogelijk te automatiseren. 

Meer informatie aanvragen

Erik Verpoort - Commercieel Directeur / Eigenaar

Informatie aanvragen