Wij zijn HubSpot Elite partner

Inbound Sales: ons trainingsprogramma

Wil jij meer leren over Inbound Sales en hoe je op een effectieve en doelgerichte manier verkoopkansen kunt genereren? Vraag dan een Inbound Sales training of workshop op maat aan of download onderstaande whitepaper voor meer informatie over Inbound Sales.

Download whitepaper

Bureau Vet - Inbound Sales

Sales training voor iedereen

In ons Inbound Sales trainingsprogramma vind je een breed scala aan diverse trainingen specifiek gericht op Inbound Sales in sommige gevallen in combinatie met de marketing & sales software HubSpot. 

Introductie op Inbound Sales training

Een nieuwe tak van sport binnen het sales vak is de Inbound Sales filosofie. Bij Inbound Sales draait het om het centraal stellen van je (potentiële) klant in plaats van jouw product of dienst. Zo kun je toegevoegde waarde bieden; helpen in plaats van verkopen. Wil jij ook aan de slag met Inbound Sales? Vraag dan nu de training aan en leer de vier stappen van het Inbound Sales-proces.

Training aanvragen

Bureau Vet - inbound sales - introductie training

HubSpot Sales Software training

Heb je de sales Hub van HubSpot al en merk je dat je niet het maximale uit je software haalt? Of ben je voornemens om HubSpot Sales aan te schaffen en wil je zorgen dat je de tool zo efficiënt mogelijk gaat gebruiken in de toekomst? Als HubSpot Elite partner heeft Bureau Vet veel kennis over zowel sales processen als het inrichten en toepassen van HubSpot. 

Training aanvragen

Hubspot logo

Marketing & Sales Goalsetting

Werk je met meerdere personen binnen de sales afdeling maar heb je geen concrete bedrijfsdoelstellingen en salesdoelstellingen opgesteld? Grote kans dat je daardoor omzet mist doordat het team niet aan dezelfde doelstellingen werkt. Bureau Vet kan helpen om meetbare en concrete doelen op te stellen zodat marketing & sales een heldere focus hebben. 

Training aanvragen

Wat is inbound sales - online marketing

Marketing & Sales alignment training

Werken de marketing en de sales afdelingen binnen jouw organisatie langs elkaar, is er geen ideale samenwerking en worden doelstellingen niet goed gehaald? Een training of workshop Marketing & Sales alignment kan daarbij helpen. 

Training aanvragen

marketing sales-07

Salesproces training

Hoe komen potentiële klanten bij jouw organisatie op de radar en hoe worden bepaalde acties intern opgepakt door je sales organisatie? In deze training gaan we stap voor stap met jou en je sales medewerkers het proces in kaart brengen. Aan het einde van de training weet je waar nog goede sales kansen liggen, waar het proces niet lekker loopt en hoe je een succesvol salesproces inricht voor jouw markt. 

Training aanvragen

bureau vet - inbound sales - sales proces

Interactieve Inbound Sales workshop

Samen met jou en je collega's gaan we in een interactieve sessie op zoek naar je doelstellingen, brengen we je salesproces in kaart en helpen we je bij het inrichten en automatiseren van je sales funnel om zo de doelstellingen makkelijker te behalen én te monitoren. 

Workshop aanvragen

Sales training op maat

Wil jij graag meer weten over een specifiek onderwerp binnen Inbound Sales of heb je specifieke vragen als het gaat om het niveau van de training? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het is naast onze trainingen ook mogelijk om een interactieve worskshop aan te vragen. Hier vind je naast Inbound Sales ook gespecialiseerde marketing en HubSpot trainingen.  Laat ons weten wat jouw uitdagingen zijn zodat wij een training op maat voor je kunnen maken.

Training aanvragen

Bureau Vet - Inbound Sales - Training op maat

Locatie van de training of workshop

Wil je graag een training bij jouw bedrijf in-house of wil je liever dat de training of workshop bij Bureau Vet in Nijmegen of Amsterdam plaatsvindt? Alles is mogelijk. Geef bij het aanvragen van je training alvast je voorkeur op. 

 

Bureau vet - inbound sales - training op locatie
Erik Verpoort

Wil jij meer weten over de Sales trainingen?

Laat het ons weten of plan direct een afspraak in mijn agenda. 

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Commercieel Directeur / Eigenaar

Plan een call