Website & Techniek

mountians

Website & Techniek

Wil je een website laten maken? Daar komt heel wat bij kijken! Naast branding, design en marketing is het ook van belang dat je website goed gebouwd wordt. De technische professionals van Bureau Vet zijn van alle markten thuis; van het bouwen van websites tot aan het bouwen van koppelingen en online tools op maat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op. Onze development professionals vertellen je er graag meer over!

Offerte aanvragen
“Een resultaatgerichte website die gebruiksvriendelijk is en past bij de look & feel van jouw merk.”

Een website laten ontwikkelen

Bureau Vet ontwikkelt resultaatgerichte websites die gebruiksvriendelijk en functioneel zijn en passen bij de look & feel van jouw merk. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige website of een complete e-commerce shop; de technische professionals van Bureau Vet combineren kennis, ervaring en hoogwaardige techniek om de perfecte website te creëren. Doordat zij daarbij nauw samenwerken met een team van designers en marketeers zit je website uiterst doordacht in elkaar. Op die manier creëren we de ultieme website op maat mét resultaat!

Website laten makenOfferte aanvragen

Functioneel ontwerp als blauwdruk

Een website ontwikkel je niet zomaar, daar moet vooraf goed over nagedacht worden. Daarom wordt er vaak gebruik gemaakt van een functioneel ontwerp. Dat is als het ware de blauwdruk van je website. Ons team van designers, techneuten en marketingprofessionals gaat aan te slag om alles nauwkeurig vast te leggen in het functioneel ontwerp. Dat ontwerp dient als input bij de ontwikkeling van wireframes en het uiteindelijke website design. Pas wanneer je volledig tevreden bent over dat design gaan onze developers van start met de bouw van de website.

Meer over een FO

Eenvoudig (zelf) je website beheren

Bureau Vet werkt met diverse content management systemen (CMS) waaronder WordPress, het grootste online CMS ter wereld. Met het CMS kun je allerlei zaken, zoals teksten en afbeeldingen, op je website (zelf) beheren. Doordat wij werken met een gestructureerde werkwijze en eigen modules is zelfs het websitebeheer van geavanceerde websites eenvoudig. Bovendien is het CMS toekomst proof; aanpassingen en uitbreidingen kunnen namelijk op het bestaande systeem gedaan worden. Het CMS wordt daarnaast periodiek onderhouden, zodat het altijd voorzien is van de laatste versies en updates.

Meer over website beheer

Verschillende hosting opties

Wil je een website laten maken, dan moet deze uiteraard gehost worden. Bureau Vet biedt verschillende hostingoplossingen aan waaronder dedicated en shared hosting. Het is zelfs mogelijk om rechtstreeks in de Google datacenters te hosten. De hosting oplossingen die we aanbieden leveren allen uitstekende prestaties op gebied van veiligheid en snelheid. Daarnaast vinden er automatische updates plaats en zijn er diverse back-up mogelijkheden. Wij geven je graag advies over de hosting oplossing die het beste past bij jouw website.

Meer over hosting
“Wat je wensen op het gebied van een website koppeling of online tools ook zijn, bij Bureau Vet bekijken we altijd de mogelijkheden. ”

Website koppelingen & tools

Bij Bureau Vet ontwikkelen we niet alleen websites, maar kunnen we je ook van dienst zijn bij de implementatie of ontwikkeling van een website koppeling. Denk daarbij aan een koppeling met bijvoorbeeld een voorraadsysteem, een database, payment providers of softwarepakketten. Daarnaast ontwikkelen we ook tools op maat zoals een gepersonaliseerde online omgeving of een intranet systeem. Wat je wensen op het gebied van een website koppeling of online tools ook zijn, bij Bureau Vet bekijken we altijd de mogelijkheden.

Meer over koppelingenOfferte aanvragen

Interesse?

De koffie staat klaar. Neem gerust eens contact op voor een afspraak om kom eens binnen lopen bij ons in Boxmeer.

Direct contact met onze expert

Indra Pinsel - Front-end & UX-developer

0485 - 520 172 -
Indra Pinsel