Hoogwaardige techniek

mountians

Hoogwaardige techniek als basis

Bij Bureau Vet streven we er altijd naar om websites op te leveren die voorzien zijn van hoogwaardige techniek. Dat geldt voor de functionaliteiten, de code, de CMS omgeving en de hosting van de website. Alleen het allerbeste is goed genoeg. Wij zorgen er daarom voor dat jouw website in de basis voorzien is van hoogwaardige technische elementen.

Informatie aanvragen
“De techniek van je website heeft veel invloed op je resultaten in de zoekmachines.”

Technisch hoogwaardige websites met resultaat

Bureau Vet ontwikkelt resultaatgerichte websites. Deze zitten qua gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en zoekmachine vriendelijkheid goed doordacht in elkaar. Of je nu op zoek bent naar het laten bouwen van een eenvoudige website of complete e-commerce shop; de technische professionals van Bureau Vet zorgen ervoor dat je website technisch perfect wordt opgeleverd. Je website zit technisch goed doordacht in elkaar en werkt gebruiksvriendelijk voor zowel jou als beheerder alsmede voor je bezoeker.

Elementen voorzien van hoogwaardige techniek

Iedere website wordt opgeleverd met diverse belangrijke elementen daarin. Denk daarbij aan:

  • Een SSL-certificaat
  • PHP 7.0
  • Varnisch cache
  • Mem-cache
  • HTML5
  • CSS3

Bij een grote website zorgen we er tevens voor dat deze op een geïsoleerde VPS terechtkomt met http/2. Dit zorgt voor een nog snellere en nog stabielere site.

Nieuwe website met hoogwaardige techniek nodig?

Heb jij interesse in het laten ontwikkelen van een website met goede hosting? Denk dan eens aan Bureau Vet. Wij hebben technische professionals in dienst die je uitstekend kunnen adviseren op het gebied van een nieuwe website met hosting. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Voor een vrijblijvend advies vul je het formulier in.

Direct contact met onze expert

Indra Pinsel - Front-end & UX-developer

0485 - 520 172 -
Indra Pinsel