Website koppeling

mountians

De juiste website koppeling

Om je bedrijf en achterliggende systemen succesvol te kunnen runnen is er in sommige gevallen meer nodig dan enkel het laten maken van een nieuwe website. Het kan voorkomen dat je website gekoppeld moet worden aan andere systemen zoals je voorraad, je database of payment providers. Bureau Vet helpt je ook bij het koppelen van je website met andere softwarepakketten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met één van onze specialisten.

Informatie aanvragen
“Een website koppeling is maatwerk.”

Website koppeling naar wens

Een website koppeling is maatwerk. Bij de realisatie van je nieuwe website gaan we samen met jou bekijken welke koppelingen er nodig zijn met andere systemen. Vervolgens wordt de website koppeling voor jouw website in-house bij Bureau Vet geschreven en mocht dat nodig zijn dan gaan we de samenwerking aan met een derde partij om de website koppeling te realiseren. Na het ontwikkelen wordt je website koppeling uitgebreid getest om er zeker van te zijn dat alles werkt en er geen data verloren gaat.

Meer over hoogwaardige techniek

Webshops met koppelingen voor betalingen

Wanneer je een webshop laat maken, dan is het wel handig als de bezoeker ook direct online kan betalen. Bureau Vet bouwt daarom een koppeling met je betaalprovider in de website in. Enkele betaalproviders waar wij veel mee samenwerken zijn:

  • iDeal
  • Rabobank Omnikassa
  • Mollie

Uiteraard behoort ook de integratie van andere betaalmethoden in je website tot de mogelijkheden. Wil je meer informatie hierover? Neem dan gerust contact op.

Informatie aanvragen

Website met website koppeling(en) laten maken?

Wil jij een website met koppeling(en) laten ontwikkelen? Denk dan eens aan Bureau Vet. Wij helpen je vanaf het allereerste idee tot aan de uiteindelijke ontwikkeling van je website. Onze marketing specialisten en developers staan voor je klaar. Neem gerust eens contact met hen op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Voor een vrijblijvend advies vul je het formulier in.

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Algemeen Directeur

0485 - 520 172 -
Erik Verpoort