Websitebeheer

mountians

Zelf je website in beheer

Wanneer je een website laat ontwikkelen door Bureau Vet dan kun je je eigen website in beheer houden. Op die manier kun je eenvoudig zelf alle pagina’s, teksten en afbeeldingen beheren. Dat geldt voor zowel wat eenvoudigere sites alsmede complexe websites. Uiteraard is het ook mogelijk om het website beheer volledig of deels uit te besteden aan de professionals van Bureau Vet.

Informatie aanvragen
“Je website beheren zoals jij dat wilt, alles is mogelijk.”

Volledig vrij website beheer

Bureau Vet werkt met diverse content management systemen (CMS), waaronder WordPress, het grootste CMS ter wereld. Met dit CMS kun je allerlei zaken op je website (zelf) beheren. Dankzij onze doordachte modules en gestructureerde werkwijze is zelfs het website beheer van geavanceerde websites eenvoudig. Je kunt je website beheren zoals jij dat wilt; wil je juist meer mogelijkheden, dan geven we je die ruimte. Wil je vooral beperkt zijn en alleen de basis aan kunnen passen, dan stellen we enkel die functionaliteiten voor je open die jij wenst.

Informatie aanvragen

Website beheer uitbesteden?

Wanneer je een website hebt laten bouwen door Bureau Vet, dan krijg je tegen de tijd dat de website wordt opgeleverd een uitgebreide CMS training door één van onze developers. Zo kun je direct thuis aan de slag met je het beheer van je nieuwe site. Mocht je alles liever uit handen geven omdat je simpelweg geen tijd of zin hebt om je website zelf te beheren, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. De professionals van Bureau Vet kunnen je helpen met het vullen, door ontwikkelen en uitbreiden van je website.

Zelf je nieuwe website in beheer?

Heb jij interesse in het laten ontwikkelen van een website die je na oplevering zelf volledig in beheer kunt houden? Neem dan gerust eens contact met ons op. Onze developers staan je graag te woord en leggen je exact uit wat onze werkwijze is. Op die manier krijg je een goed beeld van de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Voor een vrijblijvend advies vul je het formulier in.

Direct contact met onze expert

Indra Pinsel - Front-end & UX-developer

0485 - 520 172 -
Indra Pinsel