Responsive website laten maken

mountians

Super vette website laten maken

Wil je een super vette website laten maken? Dat begint met een groei strategie en een uniek ontwerp op maat dat exact past bij jouw bedrijf en aansluit bij de behoeften van jouw doelgroep. Essentieel voor online succes! Wat zijn de kosten van een website laten maken? Dat hangt af van je wensen en de functionaliteiten. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Informatie aanvragen
“Een super vette website laten maken? Wij helpen je graag!”

Website laten maken: stap voor stap

Wil jij ook online succes bereiken met een nieuwe website? Door de unieke combinatie in ontwerp, techniek en marketing maken wij van jouw bedrijfswebsite een online succes. Snel online? Geen probleem met onze Growth Driven Design aanpak. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking op ons kantoor in Boxmeer of uw locatie in Nederland!

Informatie aanvragenGrowth Driven Design aanpak

In 5 stappen een website laten maken

De meeste websites die wij volledig nieuw ontwerpen en bouwen gaan via 5 stappen. Wilt u snel online? Dan kunnen wij uw website op verzoek in 14 dagen gereed maken. Doorgaans duurt het gehele traject ongeveer 3 tot 6 weken.

 •    praatwolk
  1
  Introductie
  | dag 1
   
  In een gesprek worden alle wensen en functionaliteiten besproken en ontvangt u een offerte. Indien gewenst maken wij vooraf een schets of (paper) prototype.
 • potlood
  2
  Website ontwerpen
  | dag 2 - 5
   
  Op basis van uw wensen en functionaliteiten wordt een ontwerp voorgesteld. We gaan net zo lang door tot het helemaal goed is.
 • chemie
  3
  De juiste chemie
  | dag 5 - 6
   
  Door het combineren van onze kennis laten wij het ontwerp altijd checken door onze online marketing specialisten, denk hierbij aan verbeteringen voor Google, gebruiksvriendelijkheid en conversies.
 • tandwiel
  4
  Website bouwen
  | dag 7 - 10
   
  De website wordt door onze eigen specialisten technisch gebouwd en volgen hierbij het gemaakte ontwerp. U kunt ten allen tijde via een link zien hoever uw website gereed is.
 • paperplane
  5
  Website online
  | dag 10-14
   
  Uw website is gebouwd, gevuld en gereed voor online. U ontvangt van ons een gratis Google pakket én een gratis adviesgesprek met een online marketing specialist.

Wat kost een website laten maken?

Alleen betalen voor wat je nodig hebt? Bij Bureau Vet betaal je, afhankelijk van het aantal functionaliteiten van een website, een eenmalig bedrag voor het laten maken van een website. Je hebt ruime keuze uit diverse website modules. Daarna betaal je een klein bedrag per maand aan licentiekosten.

Vraag vrijblijvend meer info aan

Website laten maken met CMS

Beheer eenvoudig je teksten, foto’s, video’s, menu’s en meer als wij voor jouw bedrijf een website met CMS maken. Of maak gebruik van onze support waarbij je alle wijzigingen door Bureau Vet kunt laten uitvoeren aan de hand van een maandelijks onderhoudspakket of support tickets.

Meer over websitebeheer

Website op maat bouwen

Speciale wensen en functionaliteiten nodig? Je hebt bij Bureau Vet de keuze om een website volledig op maat te laten bouwen. Je bent dus verzekerd van een uniek ontwerp en uniek op maat gemaakte functionaliteiten. Door onze gestructureerde werkwijze en website modules zijn zelfs geavanceerde websites gebaseerd op snel te realiseren en begrijpbare techniek. Dit bespaart kosten en je bent sneller online.

Informatie aanvragen

Website tools ontwikkelen

Op zoek naar de ontwikkeling van geavanceerde tools, zoals een offerte- of afspraken module? Wij zijn dagelijks bezig met het bouwen en uitbreiden van leuke, functionele en nuttige tools om het leven makkelijker te maken. Wellicht is er voor jouw situatie ook een dergelijke oplossing gewenst. Denk bijvoorbeeld aan een intranet of een koppeling met je bedrijfsadministratie.

Meer over website koppelingen
De website is de hub waarop alles samenkomt.

Ja, ik wil een website laten maken!

Heb je interesse in een website laten maken door Bureau Vet, of wil je graag meer informatie over de mogelijkheden en onze werkwijze? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij zijn gevestigd in Boxmeer en wij verwelkomen je graag met een lekker kopje koffie. Weinig tijd? Dan komen wij naar jou. Laat je gegevens achter, dan spreken we elkaar snel!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Voor een vrijblijvend advies vul je het formulier in of vraag direct een offerte aan.

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Algemeen Directeur

0485 - 520 172 -
Erik Verpoort