WIJ MAKELAARS 2-1

Wij Makelaars: "39% groei in SEO verkeer na 6 maanden" 

Wij Makelaars is al ruim 30 jaar een vertrouwde NVM Makelaar voor Limburg. Wij Makelaars is een Full Service makelaar en helpt bij de verkoop (of verhuur) van een woning, aankoop of taxatie, gratis waardebepaling of financieel advies.

De samenwerking tussen &Leven Makelaars, Dohmen Makelaardij en Woningaanbod Nederland verenigingen in één website met de naam Wij Makelaars. Met dat vraagstuk klopte Patrick Stamminger aan bij Bureau Vet. Tevens had hij de wens om meer websitebezoekers naar zijn website te trekken.

Bekijk de site van Wij Makelaars

 

wij makelaars

Webdesign 

De samenwerking is van start gegaan met een workshop over strategie. Daarbij werden doelen en de diensten van Wij Makelaars duidelijk in kaart gebracht. In de hierop volgende brainstormsessies over het design en de inhoud van de website. Tijdens deze sessies is er voor gekozen om de website in het WordPress CMS te bouwen.  

WIJ MAKELAARS-1-1

Koppeling met Realworks

Realworks is de meest gebruikte CRM software door makelaars in Nederland. Bureau Vet legde een koppeling tussen het Realworks-systeem en de WordPress website. Op deze manier hoeft Wij Makelaars maar op één plek het woningaanbod te beheren en kunnen woningzoekende zich inschrijven voor e-mail notificaties mocht er een woning toegevoegd worden die aan hun vereisten voldoet. Meer weten over de integraties die wij kunnen leggen?

Vraag een call aan

realworksvervolg.250x0

Workshop

Onze werkwijze is gestart met een workshop over strategie, doelen en de diensten waarbij de wensen en doelen van Wij Makelaars in kaart zijn gebracht.

SEO optimalisatie

Met de nieuwe website WijMakelaars.nl is
er gefocust op het aantrekken van organische bezoekers vanuit de zoekmachines (SEO). 

WordPress CMS

De website is in het WordPress CMS gebouwd. 

Koppeling met Realworks

Het woningaanbod op de website is gekoppeld met Realworks, een systeem dat door veel makelaars in Nederland gebruikt wordt. 

“De initiële investering wordt steeds verder terugverdiend en de ROI wordt iedere maand positiever.”

Patrick Stamminger (Wij Makelaars)

Nieuwsgierig naar de volledige case study van Wij Makelaars? 

Download de whitepaper hiernaast lees het volledige verhaal over de samenwerking tussen Wij Makelaars en Bureau Vet. Hierin gaan we dieper in op de volgende diensten die wij tijdens dit project hebben uitgevoerd: 

  • Zoekmachine marketing (SEO)
  • Webdesign
  • Leadgeneratie

Download de case study

WIJ MAKELAARS
Selma Brom

Ben jij ook op zoek naar de ideale Inbound Marketing-partner?

Maak kennis met Bureau Vet en ontdek hoe jouw website optimaal en succesvoller ingezet kan worden als marketing instrument.

Direct contact met onze expert

Selma Brom - Inbound Marketeer

Vraag een call aan