MOSO - Cover1

Moso®: Nieuwe WordPress website geoptimaliseerd voor Inbound Marketing

MOSO® is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige bamboe producten in meer dan 50 landen. In 2019 klopte MOSO® bij Bureau Vet aan voor een nieuwe eenvoudig te beheren WordPress website.  Een mooi traject waarbij de structuur, design en enkele functionaliteiten volledig vernieuwd zijn. Begin 2020 is de nieuwe website van MOSO in 9 talen gelanceerd. 

LOGOmoso

Overzichtelijke website

Een overzichtelijk website zodat bezoekers eenvoudig kunnen vinden wat ze zoeken.

Visuele website

Het product goed kunnen visualiseren was een van de wensen van MOSO. Een overzicht van alle opties op de productpagina's, een vloeren navigator en vele afbeeldingen dragen hier aan bij. 

Meertalig

De website is in 9 verschillende talen beschikbaar. Een speciale taalswitcher zorgt ervoor dat je als bezoeker op de juiste taal terecht komt. Daarnaast kun je als bezoeker ook zelf eenvoudig van taal wisselen van de taalselector in het menu. 

Responsive webdesign

Bijna 35% van de websitebezoekers bekijkt de website van MOSO op mobiel of tablet. De nieuwe site is volledig responsive voor ieder device.

Custom floornavigator...

Een van de wensen van MOSO was de floornavigator. In deze navigator kun je als bezoeker op basis van stijl, collectie en kleur jouw ideale vloer uitzoeken. Afhankelijk van de gemaakte keuzes wordt een type vloer in een bepaalde kleur in een kamer getoond. Wel zo handig dat je een beetje weet hoe het product eruit ziet voordat je het gaat kopen. 

 

floornavigator-comp-1

Het product voelen

Soms wil je een product gewoon even kunnen zien. MOSO biedt zakelijke partners zoals architecten de mogelijkheid om een staal te bestellen. In een eenvoudige selector geef je gemakkelijk en snel aan van welke producten je een staal of offerte wilt ontvangen. 

MOSO - Bamboe aanvraag

Verkooppunten

Niet geheel onbelangrijk de verkooppunten module. In deze module vind je wereldwijd gemakkelijk en snel een verkooppunt. 

 

dealer locator
Ellen van Zutphen

Op zoek naar een website geoptimaliseerd voor marketingdoeleinden? 

Maak kennis met Bureau Vet en ontdek hoe jouw website optimaal en succesvoller ingezet kan worden als marketing instrument.

Direct contact met onze expert

Ellen van Zutphen - Inbound Marketing & Sales Consultant