ICTRecht - Cover

ICT-Recht: Nieuwe website gericht op Inbound Marketing

ICTRecht is hét fullservice adviesbureau, gespecialiseerd in internet, ICT en privacy wet- en regelgeving. ICTRecht wilde een nieuwe, volledig gerestylde website, die overzichtelijk is, aansluit op de diverse doelgroepen én betere conversiemogelijkheden biedt. Bureau Vet heeft begin 2020 de vernieuwde website opgeleverd in HubSpot CMS zodat de site optimaal ingericht is voor de Inbound Marketing-werkwijze.

ICTRecht - Vernieuwde website van Bureau Vet

Uitgangspunten van de opdracht

ICTRecht - Conversie

Betere conversie

ICTRecht heeft al erg veel hoogwaardige content op haar website. Hierdoor is er elke maand al een groot aantal websitebezoekers. Door de juiste conversiepaden in te bouwen in de nieuwe website - zoals duidelijke Call-to-actions, formulieren en landingspagina's - wordt een hoger aantal bezoekers geconverteerd naar leads. 

ICTRecht - UX-design

UX-design

De nieuwe website van ICTRecht diende verbeterd te worden qua overzichtelijkheid en gebruiksgemak. De bezoeker van de website moet snel en eenvoudig zijn weg kunnen vinden naar de juridische dienst waar hij of zij naar op zoek is.

ICTRecht - HubSpot Onboarding

HubSpot Onboarding

De website is gebouwd in HubSpot CMS en aan de achterkant draait het HubSpot CRM en HubSpot Marketing Professional. Bureau Vet heeft gezorgd voor de technisch onboarding van het CRM en de marketingsoftware voor het optimaal automatiseren van het leadgeneratieproces. HubSpot en website zijn volledig AVG-compliant opgeleverd.

ICTRecht - Webshop-integratie

Webshop-integratie

Er is een integratie gerealiseerd met Shopify waardoor direct vanuit de nieuwe website een product of dienst aangeschaft kan worden. Met de integratie wordt data zoals contactgegevens vanuit Shopify gesynct met het HubSpot CRM. Daardoor kunnen er eenvoudig analyses en reports voor marketing gemaakt worden.

Responsive webdesign

De website is schaalbaar ontworpen in een  responsive design. ICTRecht.nl past zich daardoor automatisch aan de grootte van ieder scherm aan. Dus op desktop, tablet en mobiel wordt de inhoud en het design automatisch geschaald naar de breedte van het apparaat voor een optimale ervaring voor de websitebezoeker.

ICTRecht website responsive gebouwd

SEO-proof

De webpagina's zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat de content goed geranked wordt en daardoor goed vindbaar is voor de doelgroep.

Multi Language

ICTRecht.nl is aan de achterkant volledig meertalig opbouwd. Hierdoor kan de website te zijner tijd ook in bijvoorbeeld het Engels weergegeven worden.

GDPR-ready

Zowel de website als het onderliggende HubSpot-systeem zijn AVG-compliant ingericht met een correcte legal base, double opt-in inrichting op e-mail aanmeldingen en een juiste inrichting van formulieren. 

HubSpot Databases

De website is opgebouwd uit meerdere HubDB Databases. Zo wordt informatie over medewerkers vanuit een centrale database opgehaald zodat deze slechts op 1 locatie in de CMS aangepast hoeven te worden. Hetzelfde voor de trainingen en opleidingen, vacatures, etc.

Selma Brom

Ben jij ook op zoek naar de ideale Website & Inbound Marketing-partner?

Maak kennis met Bureau Vet en ontdek hoe jouw website optimaal en succesvoller ingezet kan worden als marketing instrument.

Direct contact met onze expert

Selma Brom - Inbound Marketeer

Vraag een call aan