Viperty - Cover

Viperty: Een nieuwe website als uitgangspunt voor Inbound Marketing

Bij Bureau Vet kregen we de vraag of we wilden helpen bij het opzetten voor een compleet nieuwe huisstijl en website voor de start-up Viperty, een nieuwe consultancy bureau, zodat ze daarna volle bak konden starten met Inbound Marketing. Na een aantal kennismakingsworkshop zijn we gestart met het opzetten van het design waaruit de website volgde, volledig gebouwd in HubSpot CMS. Hiermee stond alles klaar om kwalitatieve leads te gaan gerereren voor dit jonge bedrijf. 

Bekijk de site van Viperty

 

www.bureauvet.nlhs-fshubfsVIPERTY Characters 1000x1000-02
vipertea-1

Website in HubSpot CMS

Een van de belangrijkste bouwstenen van Inbound Marketing is de website. Om een goed fundament te leggen onder de Inbound-strategie van Viperty bouwde Bureau Vet de nieuwe website in het HubSpot CMS. Door ook de website in zijn geheel in HubSpot te bouwen, in plaats van het WordPress CMS, is Viperty nu in staat om binnen één tool alles te beheren, bewerken, analyseren en monitoren. Het HubSpot onboarding-traject dat Bureau Vet verzorgde, was daarom van groot belang.

website-portfolio-above

Uniek ontwerp

De site van Viperty heeft net als alle andere sites een uniek ontwerp dat past bij het bedrijf en aansluit bij de behoefte van de doelgroep.

Alles op één plek

Door ook de website in zijn geheel in HubSpot te bouwen, in plaats van het Wordpress CMS, is Viperty nu in staat om binnen één tool alles te beheren, bewerken, analyseren en monitoren.

Geoptimaliseerd voor Resultaat

De site is ontwikkeld vanuit het oogpunt van de juiste user experience zodat de bezoeker eenvoudig zijn weg vindt op de website.

Duidelijke conversiepaden

Met duidelijke conversiepunten en Call-to-actions worden websitebezoekers geconverteerd naar nieuwe contacten en leads.

Een volledig eigen identiteit

De opdracht was helder: Viperty wilt de vaak wat conservatie wereld van consultancy opschudden. Geen degelijkheid uitstralen maar speelsheid. Een identiteit met een knipoog.  Met die uitdaging is de huisstijl voor Viperty ontwikkeld en het design voor de website ontstaan. Hierbij zijn alle gewenste elementen van Viperty in website opgenomen. Het resultaat is een frisse en luchtige website met een hele heldere branding. Niemand kan om Viperty heen. 

Lees meer over de huisstijl van Viperty

Het fundement voor Inbound Marketing

Alle bouwstenen voor de start van een uitgebreide Inbound Marketing strategie zijn na de oplevering van de website aanwezig. Viperty is met de eerste Inbound-campagne op de kaart gezet met o.a. als resultaat een nominatie voor startup of the year 2019 van Computable Awards. Nu is Viperty druk met Bureau Vet aan de slag om van Viperty hét consultancy bureau te maken binnen Nederland. Lees hier hoe de Inbound Marketing strategie bij Viperty tot stand is gekomen. 

Lees meer over dit succesverhaal

character-portfolio-viperty-1
Michelle van Lent

Ben jij ook op zoek naar de ideale Inbound Marketing-partner?

Maak kennis met Bureau Vet en ontdek hoe jouw website optimaal en succesvoller ingezet kan worden als marketing instrument.

Direct contact met onze expert

Michelle van Lent - Inbound Marketeer

Vraag een call aan