Ons DNA: Elke cocktail is een unieke mix

Dankzij de samenstelling van ons team hebben wij een brede expertise van de meeste web- en online marketingtools in huis. Het gaat echter om het creëren van de juiste ingrediënten die het succes voor onze klanten bepaalt. 
headers_COCKTAILDNA

Onze ingrediënten

Wij werken bij Vet vanuit een aantal kernwaarden, waarmee wij ons eigen merk vorm geven. Deze waardes vormen de basis voor onze cultuur en dit willen wij uitstralen naar iedereen met wie wij werken, van medewerker, klant tot leverancier!

bord
#Hongerig
Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en doorvragen wanneer het nodig is. Professionele nieuwsgierigheid zit nu eenmaal in ons DNA. Dat betekent geen krantje op zondagochtend, maar Marketingfacts op de iPad of voor het slapen gaan toch nog even in Google Analytics duiken van een klant. Want Vetter ben je nu eenmaal 24 uur per dag en 7 dagen per week.
luidsrpeker
#Fan van klanten
Hup onze klanten! Als je jezelf medeverantwoordelijk voelt voor het succes, juich je mee bij elke like op Facebook en elke lead die wordt gegenereerd. En dan natuurlijk niet op de manier van ‘Wij hebben gewonnen en Zij hebben verloren”. Bij een uitdaging zetten wij dat stapje extra dat nodig is om de overwinning binnen te halen.
social
#Socializers
Gezelligheid kent geen tijd, maar het einde van de vrijdagmiddag komt verdraait dicht in de buurt. Als klant ben je dan ook welkom op de borrel in onze Bar Vet. Aan je eigen online succes werken kan bij ons overigens altijd. Wij hebben namelijk een werkplek ingericht speciaal voor onze klanten, zodat onze Vetters altijd even over de schouder mee kunnen kijken. Socializen gaat bij ons verder dan Facebook!
stoer
#Cool
Middelmatigheid is een woord dat bij Vet direct in de spam belandt. Voor ons is de ‘next level’ namelijk niet het volgende streven, maar het startpunt. Als het niet onderscheidend is, is het simpelweg niet goed genoeg. Daarbij staat de klant van onze klant natuurlijk centraal. Dus geen rare fratsen of onnodige blabla… just be cool!
champagne
#Samen succes vieren
Samen gaan we op weg naar jouw punt op de horizon. Dat ene doel dat jij graag wilt bereiken met jouw online activiteiten. Bij Bureau Vet draait marketing namelijk om resultaat, de tool is immers nooit het doel. En als we samen dat punt of die mijlpaal bereikt hebben dan mag dat online succes best gevierd worden. De champagne staat koud!

Benieuwd naar onze aanpak?

Ons DNA zorgt voor een dagelijkse behoefte om klanten beter te maken met onze diensten: websites, Inbound Marketing, Inbound Sales en HubSpot.

Pas jij bij ons DNA?
Bekijk dan onze vacatures.