Successie

mountians

Bepaal je strategie met een successie

Online succes, dat wil iedere marketeer of ondernemer bereiken. Voordat je daarvoor allerlei tools in gaat zetten, is het zaak om eerst alles goed in kaart te brengen. In een successie denkt Bureau Vet met jou als marketeer of ondernemer mee over jouw strategie en doestellingen, zonder daarbij te verzanden in vage sessies vol vakjargon. Bij Bureau Vet draait het maar om één ding: meer uit elke marketingeuro halen!

Contact
“De juiste online strategie kan bepaald worden met behulp van een successie.”

Een successie kan verschillende doelen hebben

Een successie heeft verschillende doeleinden. Dit kan zijn:

  • Je positionering in de markt ten opzichte van je concurrentie
  • Het helder krijgen van je doelgroep met behulp van buyer persona sessie(s)
  • Het in kaart brengen van je missie, visie, doelstellingen en strategie
  • Brainstormen over het in de markt zetten van een (nieuw) product of dienst
Meer over branding

Wat kost een successie?

De duur en kosten van een successie of branding sessie zijn afhankelijk van de insteek ervan. Doorgaans werken wij met sessies die één of meerdere dagdelen in beslag nemen. Je kunt ervoor kiezen om na afloop van de successie een rapport te ontvangen waarin een samenvatting staat van de besproken inhoud tijdens de sessie. Zo kun je alles nog eens rustig nalezen en heb je een mooi naslagwerk tot je beschikking.

Interesse?

Heb je interesse in een successie of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust eens contact op met Bureau Vet. Onze online branding experts kunnen je voorzien van een passend advies op dit gebied en kunnen in een sessie van één of meerdere dagdelen met jouw bespreken.

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Algemeen Directeur

0485 - 520 172 -
Erik Verpoort