Coaching

mountians

Strategische coaching

Online succes is geen sprint maar een marathon. Met behulp van periodieke coaching sessies ga je samen met Bureau Vet op weg naar online succes. Tijdens een sessie met onze strategische marketing consultant ga je bijvoorbeeld maandelijks of per kwartaal op weg naar jouw stip op de horizon. Onze strategische marketeer denkt vanuit een adviserende rol met je mee op het gebied van je (marketing) strategie, doelstellingen en bekijkt samen met jou de resultaten om zo bij te sturen waar nodig.

Neem contact op
“Advies op maat met meetbaar resultaat, dat is strategische (marketing)coaching.”

Coaching, hoe werkt dat?

Tijdens een periodieke meeting, al dan niet op locatie, zal de strategische marketeer van Bureau Vet bij je aanschuiven om zo samen de voortgang te bewaren, bij te sturen waar nodig en ervoor te zorgen dat er optimaal resultaat wordt behaald. Tijdens een coaching sessie wordt o.a. gekeken naar:

  • De statistieken en het resultaat
  • Planning en voortgang van taken
  • De marketingstrategie en -tools
  • Optimalisatiemogelijkheden en kansen
  • Marketing inhoudelijke vraagstukken

Coaching advies op maat

Ben je op zoek naar periodieke begeleiding bij je marketingstrategie? En wil je graag weten wat onze strategische marketing consultant in de vorm van een coachingtraject voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen je graag!

Direct contact met onze expert

Erik Verpoort - Algemeen Directeur

0485 - 520 172 -
Erik Verpoort